Jay-Z takohet me Obamën në Shtëpinë e Bardhë
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Jay-Z takohet me Obamën në Shtëpinë e Bardhë
Reperi Jay-Z ka zbuluar se ai e ka vizituar Presidentin amerikan Barack Obama në Shtëpinë e Bardhë.
Ylli i muzikës hip-hop, i cili përkrahi kampanjën e presidentit, më herët kishte thënë se Obama ishte fans i muzikës së tij.
“Sapo kam ardhur nga Shtëpia e Bardhë”, raportohet të ketë thënë Jay-Z në fund të një koncerti në Washington, siç shkruan Washington Post.
Edhe zyrtarët e Shtëpisë së Bardhë e kanë konfirmuar vizitën dhe kanë zbuluar se yllit i ishte bërë një turne nëpër ndërtesë. Ai më pas kishte pasur një takim të pacaktuar me Obamën, i cili megjithatë nuk ka gjetur kohë të ndjekë koncertin e yllit të tij të preferuar./
Ylli i muzikës hip-hop, i cili përkrahi kampanjën e presidentit, më herët kishte thënë se Obama ishte fans i muzikës së tij.
“Sapo kam ardhur nga Shtëpia e Bardhë”, raportohet të ketë thënë Jay-Z në fund të një koncerti në Washington, siç shkruan Washington Post.
Edhe zyrtarët e Shtëpisë së Bardhë e kanë konfirmuar vizitën dhe kanë zbuluar se yllit i ishte bërë një turne nëpër ndërtesë. Ai më pas kishte pasur një takim të pacaktuar me Obamën, i cili megjithatë nuk ka gjetur kohë të ndjekë koncertin e yllit të tij të preferuar./
Similar topics
» Kaltrina Selimi se shpejti vesh fustanin e bardhë
» Matt Damon i zhgënjyer me Obamën
» Prifti i kishës serbe në Kamenicë takohet me kryetarin e komunës
» Ana e bardhë e mendimeve të zeza
» Shuhet nga jeta “Diamanti i Bardhë” Elizabeth Taylor
» Matt Damon i zhgënjyer me Obamën
» Prifti i kishës serbe në Kamenicë takohet me kryetarin e komunës
» Ana e bardhë e mendimeve të zeza
» Shuhet nga jeta “Diamanti i Bardhë” Elizabeth Taylor
:: Show Biz
Faqja 1 e 1