Ana e bardhë e mendimeve të zeza
Ana e bardhë e mendimeve të zeza
Në çdo të keqe, ka edhe diçka të mirë, kështu që shkencëtarët kanë treguar se diçka e mirë mund të gjendet edhe kur është fjala për mendimet negative ose për disponimin negativ.
Me mendimet negative mund të falënderohet mbamendja më e mirë dhe forcimi i aftësisë për t'i çmuar të tjerët, gjë që do të na ndihmojë që të mos u besojmë të gjithave që i dëgjojmë.
"Mendimi negativ na shtyn që ta analizojmë situatën ose që më me kujdes të mendojmë për çdo gjë si dhe t'u përshtatemi situatave kërkuese, thotë psikologu Joseph Forgas nga Universiteti Wales në Australi.
Humori i mirë forcon kreativitetin tonë, të përshtaturit dhe gatishmërinë për bashkëpunim, porse shpesh na bën edhe mendjelehtë.
Me mendimet negative mund të falënderohet mbamendja më e mirë dhe forcimi i aftësisë për t'i çmuar të tjerët, gjë që do të na ndihmojë që të mos u besojmë të gjithave që i dëgjojmë.
"Mendimi negativ na shtyn që ta analizojmë situatën ose që më me kujdes të mendojmë për çdo gjë si dhe t'u përshtatemi situatave kërkuese, thotë psikologu Joseph Forgas nga Universiteti Wales në Australi.
Humori i mirë forcon kreativitetin tonë, të përshtaturit dhe gatishmërinë për bashkëpunim, porse shpesh na bën edhe mendjelehtë.
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
Similar topics
» Puthen në Shtëpinë e Bardhë
» Jay-Z takohet me Obamën në Shtëpinë e Bardhë
» Kaltrina Selimi se shpejti vesh fustanin e bardhë
» Shuhet nga jeta “Diamanti i Bardhë” Elizabeth Taylor
» Jay-Z takohet me Obamën në Shtëpinë e Bardhë