Si mendoni, a është mir që Maqedonia & Shqipëria & Kosova të bëhen 1 shtet i vetëm ?
+5
Shpejtimi
Geri
MitrovicA
Kacurelja
Erisa
9 posters
Faqja 1 e 1
Si mendoni, a është mir që Maqedonia & Shqipëria & Kosova të bëhen 1 shtet i vetëm ?
Sipas mendimit tim, them PO, pasi të gjithë shqiptarët do të jenë bashkë, kurse "Bashkimi bën Fuqinë" !
Mirpres mendimet tuaja ...
Sipas mendimit tim, them PO, pasi të gjithë shqiptarët do të jenë bashkë, kurse "Bashkimi bën Fuqinë" !
Mirpres mendimet tuaja ...
Re: Si mendoni, a është mir që Maqedonia & Shqipëria & Kosova të bëhen 1 shtet i vetëm ?
po jap mendimin time
Ate qe kemi ne zemer ne si gjenerata qe perjetuam shume vuajtje veshtire do na hiqet prej mendje "bashkimin kombetare" por vertet realiteti eshte ndryshe por une mendoj se vertet nje dite do te vije koha kur prape do te jemi nji,me kete ritem si po ec rinia shqipetare shum shpejt do te bashkohemi por se na duhet edhe nje bashkepunim ne te gjitha fushat per realizimin e endrrave te shume brezave ..tashme ka ardhur koha kur arma me e forte e me moderne eshte dija dhe me te e mund qdo force tjeter..
Ate qe kemi ne zemer ne si gjenerata qe perjetuam shume vuajtje veshtire do na hiqet prej mendje "bashkimin kombetare" por vertet realiteti eshte ndryshe por une mendoj se vertet nje dite do te vije koha kur prape do te jemi nji,me kete ritem si po ec rinia shqipetare shum shpejt do te bashkohemi por se na duhet edhe nje bashkepunim ne te gjitha fushat per realizimin e endrrave te shume brezave ..tashme ka ardhur koha kur arma me e forte e me moderne eshte dija dhe me te e mund qdo force tjeter..
Re: Si mendoni, a është mir që Maqedonia & Shqipëria & Kosova të bëhen 1 shtet i vetëm ?
Po,do me pelqentee shume
jo nuk eshte me mir te behn bashk te gjitha veq eshte me mir qe ne kufi mos ti kerkohen dokumentat e as njerit shtet
MitrovicA- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 3880
Piket : 3966
Regjistruar : 25/04/2009
Ne sado qe nuk jemi nji "KOMB" shkojm me mire se kurr kemi shkuar me kohe dhe shkojme do ishte dicka akoma akoma me e bukur me qon nji shtet i vetem nji super fuqi se jemi shqiptare dhe kosova dhe maqedonija jan shqiptare..do ishte dicka shum e mir shum..por mesa shof kjo do jet vec nji enderr se nuk besoj se do ndodh noi her kjo gjo
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Shaban Cakolli- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 3445
Piket : 3590
Regjistruar : 24/04/2009
shum mir e ka paraqit ai shpejtimi ate foton ashtu mendoj dhe un
Jona- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 257
Piket : 262
Regjistruar : 06/06/2010
Mosha : 38
foton ta paraqes une me mire,po duhet sakrifica per realizim
Shaban Cakolli- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 3445
Piket : 3590
Regjistruar : 24/04/2009
me mir se nje Bashkim Kombetar ska ku shkon por kjo te realizohet duhet shum pun e jo fajl boshe
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
Mendoj se eshte nje deshir per te gjith.
Shqiperia dhe Kosova tashme jane 1 vec nje viz ne hart i ndan asnjegje tjeter.
Shqiperia dhe Kosova tashme jane 1 vec nje viz ne hart i ndan asnjegje tjeter.
te nxjerresh thjesh nje foto me te vertet eshte e leht ama veq me nje foto kam shpreh deshiren time se normal qe eshte e veshtir ta besh realitet e di edhe une kete fort mire por me shkoj ndermend me mire te flas nje foto se sa une vet...Shaban Cakolli shkruajti:foton ta paraqes une me mire,po duhet sakrifica per realizim
Similar topics
» Si mendoni është mirë të harrosh dikë, është vështirtë, është mëkat apo ...?
» Në Bërdo, Kosova përfaqësohet si shtet
» Kacin: Maqedonia dhe Bosnja të marrin mësim nga Kosova
» Kosova kondominium apo shtet i pavarur dhe sovran?
» Topi: Kosova shtet i ri, realitet që duhet pranuar
» Në Bërdo, Kosova përfaqësohet si shtet
» Kacin: Maqedonia dhe Bosnja të marrin mësim nga Kosova
» Kosova kondominium apo shtet i pavarur dhe sovran?
» Topi: Kosova shtet i ri, realitet që duhet pranuar
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi