Besarti sjell versionin e tij të këngës së “Gjurmëve”
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Besarti sjell versionin e tij të këngës së “Gjurmëve”
Këngëtari kosovar Besart Halimi këto ditë është i angazhuar rreth krijimeve të reja muzikore. Ai është duke punuar rreth përpunimit
të këngës “Tren për Prizren” të kënduar nga rok bendi i njohur “Gjurmët”.“Sa i përket muzikës gjërat janë duke ecur për së mbari. Tani sa kemi përfunduar përpunimin e këngës ‘Tren për Prizren’, të kënduar dikur nga rok bendi shumë i njohur ‘Gjurmët’. Pasi kemi marr
lejen nga ata e kemi bërë përpunimin e saj”, ka bërë të ditur Besarti për InfoPress duke shpalosur arsyet kryesore për përpunimin e këngës në fjalë.“Vendosa të risjell këtë këngë për arsye se unë këngën ‘Tren për Prizren” e kam kënduar shpesh, gjatë mbrëmjeve të ndryshme muzikore,
kështu që e pashë që gjithnjë është dëgjuar me një interesim të madh nga publiku e është pëlqyer nga ata. E njëkohësisht grupi ‘Gjurmët’ më ka pëlqyer gjithnjë. E kam sjellë një versionin tim dhe mendoj se si kënga dhe realizimi i saj, orkestrimi këndimi e klipi i mirë, do ta bëjnë të
veten dhe nuk dyshohet se do të ketë suksesin e duhur”, ka thënë Halimi./Telegrafi/
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Bim Bimma i kënaqur me klipin e këngës “RAW”
» Aurela lanson klipin e këngës “Feel The Passion”
» Honda e gatshme të lansojë versionin hibrid të Jazz
» Polifonia e Kenges Shqiptare
» Kopjohet klipi i këngës “E boj nxehtë”
» Aurela lanson klipin e këngës “Feel The Passion”
» Honda e gatshme të lansojë versionin hibrid të Jazz
» Polifonia e Kenges Shqiptare
» Kopjohet klipi i këngës “E boj nxehtë”
:: Show Biz