Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Linda Halimi të këndojë me legjendën kroate?

:: Show Biz

Shko poshtë

Linda Halimi të këndojë me legjendën kroate?  Empty Linda Halimi të këndojë me legjendën kroate?

Mesazh nga Vizitor Thu 13 Jan 2011 - 6:18

Linda Halimi të këndojë me legjendën kroate?  F.0112223728357_m
Këngëtarja kosovare Linda Halimi ka marrë ftesë nga këngëtarja e njohur kroate, Tereza Kesovija për të performuar një prej këngëve të tyre në mënyrë të drejtpërderjtë (LIVE).Lajmin e bëri të ditur vet Linda Halimi në profilin e saj në Facebook, ku konfirmoi ftesën nga legjenda kroate për ta kënduar këngën “Kad se jednom vratis ti”, të cilën Linda Halimi e ka huazuar dhe e ka bërë në shqip “Kur një ditë të kthehesh ti”.“Oh Zot, Tereza Kesovija (diva kroate) më ka përgëzuar për ripërpunimin e këngës “Kur një ditë të kthehesh ti”, ajo më tha se u emocionua…nuk mund të besoj ajo më shkroi. Tereza Kesovija dëshiron ta këndoj këtë këngë LIVE me të në shqip dhe kroatisht në evenimentin që organizohet për nderë të 50 vjetorit të karrierës së saj. Është moment emocional për mua tani”, u shpreh Linda. /Telegrafi/
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

:: Show Biz

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi