Dashuria nuk njeh moshe.
+5
Kacurelja
Era
Pabehane
Geri
Erisa
9 posters
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Dashuria nuk njeh moshe.
A do te dashuronte nje djale shqiptar dhe te martohej me nje vajze me te madhe ne moshe.
Re: Dashuria nuk njeh moshe.
Si esht dhe vet tema..dashuria nuk njef mosh e un jam PRO kesaj qe ne dashuri nuk ka mosh mund me ron ne dashuri me nji goc 2 a 3 vjet me te modhe dhe ska noi gjo te keqe me u martu e me kalu nji jet me ate...por per shqiptaret nuk mund te them qe mund me u martu te gjithe se jemi icik me mentalitet akoma te pa zvillu por me vende nuk them per gjithe shqiperine me vende..por per mua do ish dicka qe sme intereso mosha thjesht me interso me kalu jeten mir me ate qe me don zemra..n.q.s mund t'me ndodhte nji gjo e tille
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Ka edhe shume biles
kur e ke partnerin gati moshatar apo nje cik me te madh kombinon me mire me te,sepse esht mosha e till,ai e din si esht koha etj etj.Po te jet ai partneri 20vjet me i madh ai te flet si prinder,mos bej kete,lere ket,kjo shoqja sesht per ty,mos u vish kshu,une po jap shembuj nga si me flet babi mua,mendoj qe mentalitetin s'ja ndryshon dot atij personi qe esht edhe nji her me i madh ne mosh se une,boboboob nuk e di si dashurohen ata goca apo cuna me burra apo gra qe jan edhe nji her me te vjeter se ata,por sic e dijm te gjith ne 1% e restave flitet per dashuri 99% interes.
Per mua ka rendesi mosha ne dashuri shume.Dhe s'ka gjo ne bot qe me ben te ndjej dicka per nji person te moshuar.
Dashuria nuk njeh mosh njeh vetem kufit .
kur e ke partnerin gati moshatar apo nje cik me te madh kombinon me mire me te,sepse esht mosha e till,ai e din si esht koha etj etj.Po te jet ai partneri 20vjet me i madh ai te flet si prinder,mos bej kete,lere ket,kjo shoqja sesht per ty,mos u vish kshu,une po jap shembuj nga si me flet babi mua,mendoj qe mentalitetin s'ja ndryshon dot atij personi qe esht edhe nji her me i madh ne mosh se une,boboboob nuk e di si dashurohen ata goca apo cuna me burra apo gra qe jan edhe nji her me te vjeter se ata,por sic e dijm te gjith ne 1% e restave flitet per dashuri 99% interes.
Per mua ka rendesi mosha ne dashuri shume.Dhe s'ka gjo ne bot qe me ben te ndjej dicka per nji person te moshuar.
Dashuria nuk njeh mosh njeh vetem kufit .
Dashurija nuk njef kufij është më se e vërtet ,por më së miri asht kur jan të dy në mosh te përafërt .
Pabehane- Hapesira Jone - Forum
- Postime : 86
Piket : 87
Regjistruar : 24/05/2009
Sen hiq s'po njihke dashuria
Era- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 257
Piket : 258
Regjistruar : 23/05/2009
Dashurija është një lloj virusi po të kapi me dike vështir largohet ,kujdes nga ky virus .
Pabehane- Hapesira Jone - Forum
- Postime : 86
Piket : 87
Regjistruar : 24/05/2009
Buka te shijon kur lodhesh :thote nje fjale e vjeter popullore. Paraja te ben te lumtur per nje fare kohe por seshte e thene te jesh e pasur do te jesh e lumtur.
dashurija nuk njeh mosh, por edhe nje mosh
te mendosh pak eshte me mir te jet ne moshen tende por edhe em posht flas se jam mashkul per veti, sa do te jet emir e mengjur gjitha, jojo moshen time edhe nen moshen time me siper joo, se kjo eshte jet jo vargje ,
te mendosh pak eshte me mir te jet ne moshen tende por edhe em posht flas se jam mashkul per veti, sa do te jet emir e mengjur gjitha, jojo moshen time edhe nen moshen time me siper joo, se kjo eshte jet jo vargje ,
Elhamiu- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 599
Piket : 607
Regjistruar : 23/04/2009
Mosha : 38
Vendbanimi : Gjilane
dashurija edhe nuk po e njofke moshen shummmm
MitrovicA- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 3880
Piket : 3966
Regjistruar : 25/04/2009
njef njef
Elhamiu- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 599
Piket : 607
Regjistruar : 23/04/2009
Mosha : 38
Vendbanimi : Gjilane
gjyshi im me thoshte: syte e beqarit si shtaga e qorrit hahahahahaah.....
Dy gjera nuk i merr ne konsiderate dashuria moshen dhe parate.Jane dy gjera qe sjellin perfitime te medha.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
as per mua nuk njeh moshe edhe nese do kem fat me te madhe se une nese do shkojme mire bashk nuk me pengon....
Similar topics
» Te dashurosh ne moshe te vogel?
» Ne cfare moshe e keni humbur virgjinitetin?
» Kina njeh Kosovën?
» Çfare eshte Dashuria?
» DASHURIA DHE ZHGENJIMI
» Ne cfare moshe e keni humbur virgjinitetin?
» Kina njeh Kosovën?
» Çfare eshte Dashuria?
» DASHURIA DHE ZHGENJIMI
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi