A mendoni se dashurin qe e keni humbur mund te rikthehet perseri
3 posters
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Re: A mendoni se dashurin qe e keni humbur mund te rikthehet perseri
une se kam humbur asnjehere dashurine time,vazhdoj akoma.keshtu qe se di por dhe ndodh pse jo
princesha- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 543
Piket : 598
Regjistruar : 01/05/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : ne mes te oqeanit
thone qe,dicka qe thyhet nuk ngjitet....pastaj,edhe po te ngjitet shenja mbetet...tani,mvaret dhe pse ka ardhe deri tek nje ndarje,sepse arsyet mund te jene nga me ndryshmet....nje ndarje mund te kete ndodhur,sepse ka nderhyrje familjare dhe ne kete rast shumica e te dashuruarve edhe pse kan ndjenja te forta per njeri -tjeterin ,ju duhet qe te braktisin nje dashuri,por keto ndjenja ne kete rast do jene cdohere te pranishme ne te dy personat....ne kete rast nuk ka vdekur dashurija dhe kjo ndjenje eshte dhe me e keqe se vdekja,sepse kur vdes te qajne te tjeret dhe ne raste te tilla,kur je i ndare dhe dashuron,qan veteveten...por,nese ndarja ka qene per shkak te ndoj tradhetie,mendoj qe nje rikthim do ishte gabim.....
dashuria lind aty ku ti s'e mendon fare,rritet kur i kushton rendesi dhe vdes nese ti nuk e respeton ate dhe ne raste tradhetie eshte dashuri e parespektuar(dmth.dashuri e vdekur) ndaj them qe,nje rikthim nuk do ishte ringjallje,por vetem nje vuajtje edhe me tej...
dashuria lind aty ku ti s'e mendon fare,rritet kur i kushton rendesi dhe vdes nese ti nuk e respeton ate dhe ne raste tradhetie eshte dashuri e parespektuar(dmth.dashuri e vdekur) ndaj them qe,nje rikthim nuk do ishte ringjallje,por vetem nje vuajtje edhe me tej...
Jo se mendoj qe do kthehet , un se kam humb por me ka humb mua, jam munduar ta rikthej disa her, por gjurmet jan aty, shenjat e zhgenjimit nuk zhduken dhe kurr nuk mund te funksionoj , nje dashuri e rikthyer sikur ajo qe ishte ne fillim, jeton me nje ankth,me nje vezhgim te vrazhed te pa pelqyer, jan kujtimete brishta qe se lejn shpirtin te ndihet i qete, jan shume gjera qe deshiron ti kthesh mbrapa por eshte thjesht e kot, eshte nje plage qe nuk sherohet kurr , ndoshta mundohesh ta mshefesh dhimbjen por ajo koh pas kohe te therr keq ,dhe ndihesh ne nje udhekryq qe nuk din me rrugen nga te arrish.
Vizitor- Vizitor
as une nuk mendoj them se qka u humbt mos u gjet kurre....
Similar topics
» Ne cfare moshe e keni humbur virgjinitetin?
» A e mendoni dashurin e vjeter ndonje here?
» Cfare mendimi keni per dashurin ne largesi ?
» Ku e keni njohur per here te pare te dashurin/en tuaj.
» A mund te shani dike qe i keni then te DUA
» A e mendoni dashurin e vjeter ndonje here?
» Cfare mendimi keni per dashurin ne largesi ?
» Ku e keni njohur per here te pare te dashurin/en tuaj.
» A mund te shani dike qe i keni then te DUA
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi