Ku e keni njohur per here te pare te dashurin/en tuaj.
4 posters
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Si ka qen njohja juaj e par?
Cfar reagimi keni bere?
Cfar reagimi keni bere?
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Re: Ku e keni njohur per here te pare te dashurin/en tuaj.
pytje e veshtir per pergjigje ,por po te pergjigjem
E kam njohur permes netit, njohja e pare ka qen normale si te te gjith njerzit kemi fol me njeri-tjetrin jemi prezantu kemi vazhdu bisedime ,pa e ditur un se ai ishte dashuruar ne mua, pastaj nje dit ma tha , i thash direkt jo kaloj ca koh dhe ai nuk u terheq nga lujtja e tij dikur pranova, ishte diqka e bukur dashuria, pa e menduar qe nje dite do vuaj per kete dashuri , thjesht nje dashuri , ishte gabim,sepse jan njerzit qe na rrethojn gabim qe gjithmon mundohen te prishin nje dashuri nga xhelozia e tyre, dhe e kerkojn ate piken me te dobet te ati personi qe mund ti djeg per se gjalli pa e marr vesh , e kur ta merresh vesh behet teper von,ishte nje dashuri e bukur e lumtur qe u kthye ne nje dashuri te brisht dhe te vuajtur.
E kam njohur permes netit, njohja e pare ka qen normale si te te gjith njerzit kemi fol me njeri-tjetrin jemi prezantu kemi vazhdu bisedime ,pa e ditur un se ai ishte dashuruar ne mua, pastaj nje dit ma tha , i thash direkt jo kaloj ca koh dhe ai nuk u terheq nga lujtja e tij dikur pranova, ishte diqka e bukur dashuria, pa e menduar qe nje dite do vuaj per kete dashuri , thjesht nje dashuri , ishte gabim,sepse jan njerzit qe na rrethojn gabim qe gjithmon mundohen te prishin nje dashuri nga xhelozia e tyre, dhe e kerkojn ate piken me te dobet te ati personi qe mund ti djeg per se gjalli pa e marr vesh , e kur ta merresh vesh behet teper von,ishte nje dashuri e bukur e lumtur qe u kthye ne nje dashuri te brisht dhe te vuajtur.
Vizitor- Vizitor
te une nuk egiston nje gje e tille kur te me ndodh do te ju tregoj.....
po edhe kur te ndodh veq nje her ne jet ate nuk do ta leshoj kurr kurr do e dua deri ne vdekje me gjdo kusht nuk do ta le kurr....sepse dua qe te jet e para edhe e fundit per mua......
po edhe kur te ndodh veq nje her ne jet ate nuk do ta leshoj kurr kurr do e dua deri ne vdekje me gjdo kusht nuk do ta le kurr....sepse dua qe te jet e para edhe e fundit per mua......
jam ende e vogel ndaj mund te them qe se kam njohur akomaGeri shkruajti:Ku e keni njohur per here te pare te dashurin/en tuaj.
Cfar reagimi keni bere?
Burrelsja- VIP
- Postime : 494
Piket : 496
Regjistruar : 26/03/2013
Mosha : 29
Vendbanimi : Burrel
Kur kam ken ne moshen e rinise, ndjenje e papershkrueshme, masandej shum e doni me dit edhe ju mor njerez
Rozafa- Hapesira Jone - Forum
- Postime : 77
Piket : 79
Regjistruar : 08/06/2013
Mosha : 41
Vendbanimi : Ne realitetin e shek. XXI
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi