A mund te te hyj ne zemer nje njeri ne msn?
+20
Shaban Cakolli
Bani
Dewil
Erisa1
Elisi
Interesant
Niku
Arla
Era13
Shpejtimi
Miri
bela
Erisa
Kacurelja
Geri
Merisa
princesha
MitrovicA
Adisa
engjell a djall
24 posters
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 3 e 6
Faqja 3 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
A mund te te hyj ne zemer nje njeri ne msn?
First topic message reminder :
Amund te hyj ne zemer nje njeri ne msn ?
jepni mendimin tuaj..
Amund te hyj ne zemer nje njeri ne msn ?
jepni mendimin tuaj..
Re: A mund te te hyj ne zemer nje njeri ne msn?
mendoj se po si thot Mitrovica duhet me e njoh mire po pastj po
Pooooooooooo
Miri- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1299
Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009
besoj qe po po duhet koh me njoft at person qe te hin ne zemer
MitrovicA- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 3880
Piket : 3966
MitrovicA- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 3880
Piket : 3966
Besoj se po po nuk reziston
Miri- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1299
Piket : 1368
po mundet me te hy ne zemer shume leht nje njeri ne MSN nese eshte i ose e sinqert qe ka ndjenja te forta e te shndosha e te sinqerta per ty pse jo shpresoj qe edhe une do jem ai nje dit qe do me hyj ne zemer dikush prej MSN ose CHAT apo FORUM ku do qe te jet hahahahahahahah.....
Te lumt goja PishtimPishtimi shkruajti:po mundet me te hy ne zemer shume leht nje njeri ne MSN nese eshte i ose e sinqert qe ka ndjenja te forta e te shndosha e te sinqerta per ty pse jo shpresoj qe edhe une do jem ai nje dit qe do me hyj ne zemer dikush prej MSN ose CHAT apo FORUM ku do qe te jet hahahahahahahah.....
Lum boshfshedhe ti Latina_Tetovare e te rujt ZOTI e te shendrit ne nje nafak te hajrit ty se ti e meriton nje djale bukurosh po po prap po them edhe mos em qellu aq i bukur nuk ka dert veq nafak e hajrit me kon e ti rehat me kon pa probleme e e lumtur mjafton se sa nuk ja dua te keqen vetes time edhe ty ashtu MOTRUSH se koke qike e mire e drejt ishallaZOTI te qet ne nafak te hallallit e bohesh rehat se po e shof qe ne te gjitha temat qe ke postuar veq realitetin po e flet edhe e drejt je ti ishalla ne dasem te vi e te kerceim bashk me violen e me miqet e tjere.....hahahahahahahhaahahahahah...(nese na fton ne dasem kuptohet)... hahahahahahahahha.....
Amin por jam e Fejuar!ne dasem pse jo do ju ftoj hehehehe ok me nder qofsh dhe ty vella ku do qe te jesh sepse nuk mbetet asgjo ne ket bot vec me e qu mire me gjith njerzit te respektojsh se jeta e shkurt eshte nuk i dihet sot jemi neser sjemi gjithsesi te kalojm mire te pakten.Pishtimi shkruajti:Lum boshfshedhe ti Latina_Tetovare e te rujt ZOTI e te shendrit ne nje nafak te hajrit ty se ti e meriton nje djale bukurosh po po prap po them edhe mos em qellu aq i bukur nuk ka dert veq nafak e hajrit me kon e ti rehat me kon pa probleme e e lumtur mjafton se sa nuk ja dua te keqen vetes time edhe ty ashtu MOTRUSH se koke qike e mire e drejt ishallaZOTI te qet ne nafak te hallallit e bohesh rehat se po e shof qe ne te gjitha temat qe ke postuar veq realitetin po e flet edhe e drejt je ti ishalla ne dasem te vi e te kerceim bashk me violen e me miqet e tjere.....hahahahahahahhaahahahahah...(nese na fton ne dasem kuptohet)... hahahahahahahahha.....
Respekt
Faleminderit edhe me vjen mire qe qenke e fejuar edhe veq lutju ZOTIT me kon rehat me ate person qe ke zgjedh sepse thon bukurija dy a po 3 dit po ne pyetje jan shpirterar ,ishalla ke zgjedh shpirtin binjak qe pershtatet me ty qe te jeni rehat kurgjo em shume mos kerko perveq lumturis....edhe qe me the ku do qe te jesh une jam nga GJAKOVA hahahahahahah Gjakovar jam ndoshta ana e juaj Gjakovaret nuk i doni po qa me ba po edhe pse jam Gjakovar jam i urt e i but mos me shani hahahahahahahahah....
Merisa- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 8930
Piket : 9170
Regjistruar : 26/04/2009
Mosha : 34
Vendbanimi : Ne zemren e...
Une mendoj se jo.Mund te kesh admirim, respekt, por deri tek zemra nuk besoj se arrin.Tani varet se ka dhe nga ata tipa qe dashurohen dhe me nje foto.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
ashtu thua ti Arla por nese te provon jeta ndonje her po edhe ne foto dashurohesh hahahahahahah.....
Cdo gjo bohet edhe pse ne msn nuk d.m.th nga foto mundesh te dashurohesh kesmetit nuk mundesh me ik askund!
jeta te provon gjithqka mundet thone kurr mos thuaj kurr se jeta plot supriza ka.....
Mendoj qe jo sepse njeriu smundet ti shpreh ndienjat e tij nepermjet nji messangeri.
cka ska ne deti !
Interesant- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1110
Piket : 1115
Regjistruar : 24/10/2009
Vendbanimi : Peja
Faqja 3 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hej ...zemer
» Teknologji e re per trajtimin e problemeve ne zemer
» Me mire i pasur e pa mend,apo i varfer e me zemer.
» Shkollimi zvogelon rrezikun per sulm ne zemer...
» Cili është dallimi i infarktit në zemër dhe anginës?
» Teknologji e re per trajtimin e problemeve ne zemer
» Me mire i pasur e pa mend,apo i varfer e me zemer.
» Shkollimi zvogelon rrezikun per sulm ne zemer...
» Cili është dallimi i infarktit në zemër dhe anginës?
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 3 e 6
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi