Njeriu lind i keq apo behet?!
+2
Shpejtimi
Dewil
6 posters
Faqja 1 e 1
Njeriu lind i keq apo behet?!
Jane shume pytje qe ja bej shpesh her vetes,pse valla ka njerz te keqinje?
Un them sepse, duan ashtu te behen jo sepse linden te till, sigurisht qe ka te bej dhe kultura familjare, shkollimi e shum gjera edukative qe shume kujt i mungojne, dhe ndoshta kjo eshte arsyja se behen te keqinje.
Sie mendoni ju?
Un them sepse, duan ashtu te behen jo sepse linden te till, sigurisht qe ka te bej dhe kultura familjare, shkollimi e shum gjera edukative qe shume kujt i mungojne, dhe ndoshta kjo eshte arsyja se behen te keqinje.
Sie mendoni ju?
Vizitor- Vizitor
Re: Njeriu lind i keq apo behet?!
asnje njeri nuk lind i keq por bahen vet ne munges te respektit nda krijusit (allahut)
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
Kurr njeriu nuk lind i keq se thone femija eshte i paster si fleta e badhe e pa shkruar por njeriu djallezohet ne moshen madhore...
Cdo here e me shume po bindem se cdo gje eshte relative, jo cdokush do jepte te njejtin perkufizim per njeriun "e keq" dikush qe per dike mund te jete "i keq" per dike tjeter jo, gjithesesi per mometin po me vjen nder mend nje thenie:"Njeriu nuk eshte i keq, njerezit jane te keqinj." keshtu qe cfare do perkufizimi qe ti japim fjales i keq, perfundimi na con ne te njejten pike, njeriu shperfytyrohet ne vartesi te rrethanave. D.m.th njeriu behet i keq dhe nuk lind i tille!
Edituar për herë të fundit nga Gjimnazistja në Sat 11 Dec 2010 - 3:47, edituar 1 herë gjithsej
Gjimnazistja- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1685
Piket : 1786
Regjistruar : 27/02/2010
Vendbanimi : rreth e rrotull
Behet gjithesesi. Une kam lind i mire, por me kohe jam be i keq. Te pakten, te gjithe e kan konfirmuar te paren dhe te dyten!
Loni- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 247
Piket : 247
Regjistruar : 03/09/2010
Sipas mendimit tim behet i keq....sepse asnje njeri nuk lind i keq...
Shpejtimi shkruajti:Sipas mendimit tim behet i keq....sepse asnje njeri nuk lind i keq...
Jam shum dakorte me mendimin e shpejtimit
Gentta- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 5553
Piket : 5573
Regjistruar : 11/03/2010
Mosha : 39
Vendbanimi : se di
Behet i keq,asesi nuk mund te lind i keq,nje femij kurlind eshte engjell,por si tha dhe Shpejtimi,me kalimin e kohes ai djallezohet!
Vizitor- Vizitor
Asnje njeri nuk lind i keq por me kalimin e kohes behen
Merisa- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 8930
Piket : 9170
Regjistruar : 26/04/2009
Mosha : 34
Vendbanimi : Ne zemren e...
Similar topics
» Homoseksualët lindin apo bëhen
» BMW X6 bëhet kupe