2010 pytje per Gerin.
+11
Arla
Niku
Interesant
Summer Spell
Gjimnazistja
Erisa1
Alda Nikos
Merisa
Gentta
Dewil
Geri
15 posters
Faqja 8 e 8
Faqja 8 e 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
2010 pytje per Gerin.
First topic message reminder :
Ktu keni te drejt t'me beni mua personalisht 2010 pyetje .
Kush t'me bej nje pytje mua ju lutem para te vendos nr
>1
Ktu keni te drejt t'me beni mua personalisht 2010 pyetje .
Kush t'me bej nje pytje mua ju lutem para te vendos nr
>1
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Re: 2010 pytje per Gerin.
bukur fare qofshi te lumtur ju
Kur do vini ketje nga une ere ju??
Vizitor- Vizitor
Faleminderit yllEngjellushja shkruajti:bukur fare qofshi te lumtur ju
Mos te premtoj gjo , por themi nga vera do vim te te takojm.
Formula e ka emerin " Sinqeritet " , kte formul mund ta perdor c'do kush , dhe un kte ja jap atyre njerzve qe me duan e i duaPrinccesha shkruajti:Cila është formula e suksesit dhe kujt ia dedikon atë?
Ke rrejt ndonjeher?, jo sot qe eshte 1 prilli por keshtu ne ditet e zakonshme.
Vizitor- Vizitor
Ne 1 prill nuk kam rrejt asnji her e kam quajt si nje dit te zakonshme , dhe jam mundu as mos t'me rrejnPrinccesha shkruajti:Ke rrejt ndonjeher?, jo sot qe eshte 1 prilli por keshtu ne ditet e zakonshme.
Por ne dite te tjera dhe te zakonshme normal qe kam rrejt e un si te gjithe , ndoshta jo me dashje por pa qellim te keq , dhe ndoshta per te dal nga situatat qe mund te kem qon.
Hmmm , kritikat varet nga kush i mar , dhe gjithmone nje kritik qe me bojn p.sh esht per te miren time jo per njeri tjeter normal qe e mar shum parasysh qe radh tjeter mos te mar prap te njejten verejtje nga nje x person ,Princcesha shkruajti:Si i merr kritikat, po lëvdatat, sa të bëjnë përshtypje?
Ndersa sa per lavdatat cdo kush i ka qef , me nje fjal i bohet qefi qe dikush ja dhuron ato , dhe un si te gjithe , ate qe e meritoj gzohem dhe ate qe jo , prap mir
1- Mendon se fati i njeriut është i vendosur apo duhet ta kërkosh?
2- Dashuria është e verbër, martesa të kthen shikimin, si mendon ti për këte fjali është mire te vazhdojm dhe pas marteses me nje ritem te till sikur te dashuruar apo duhet ndyshuar ?
2- Dashuria është e verbër, martesa të kthen shikimin, si mendon ti për këte fjali është mire te vazhdojm dhe pas marteses me nje ritem te till sikur te dashuruar apo duhet ndyshuar ?
Vizitor- Vizitor
Nuk kam cfar te mendoj ose me sakt nuk kam cfar kerkoj pasi ate qe dua e kam gjet dhe tani me ka ngel vetem ta coj deri ne fund ate qe nje mashkulli i takon.Viola shkruajti:1- Mendon se fati i njeriut është i vendosur apo duhet ta kërkosh?
Dhe per pyetjen e dyte , e vertet qe dashuria esht e verber dhe qe martesa te kthen shikim kte nuk e di , do ta provoj por c'do gje varet nga njeriu qe mbas martese ndryshon por un nuk esht se e kam kte tip un i dashur kam lind dhe i dashur do vdes nuk mund t'ja prish kujt qefin per aq dashuri sa mundem me i fal dhe aq ne keq per ate njeri qe dua , e them me bindje se dita dites do ket sa me shum dashuri sepse " 1 " njeri do njeriu ne jet.
1-Mendon se duhen mbajtur disa sekrete të vogla për vete, në mënyrë që mos të prishet ekuilibri i një raporti shumë të mirë?
2-Çfarë të frymëzon nga realiteti, për ta përdorur pastaj në Jetën tënde.!?
Vizitor- Vizitor
1->Normal qe duhen mbaj disa sekrete , por ne shoqeri dhe njerz te afert , dhe jo ne familje dhe ne dashuri , mendoj qe ne kto dy te fundit ska pse te mbash sekret sepse aty ke gjith dashurin qe te duhet dhe sigurin dhe lirin e te folurit per gjithcka.Viola shkruajti:1-Mendon se duhen mbajtur disa sekrete të vogla për vete, në mënyrë që mos të prishet ekuilibri i një raporti shumë të mirë?
2->Hmm gjithcka , dua dhe un te arrij ate qe dua dhe ne te shumten e rasteve mendoj qe ja kam arrit , por frymezimi me i madh je ti..!
Si mendo ti , nje dashuri e imponuar me ate te deshiruar ku kan dallimin dhe a ka mundesi ta rrembej dikush te dashuren apo te dashurin me "nje fjale te te ndaj" n,q,s kjo dashuri ka qen e vertet ?
Vizitor- Vizitor
Viola shkruajti:Si mendo ti , nje dashuri e imponuar me ate te deshiruar ku Kan dallimin dhe a ka mundesi ta rrembej dikush te dashuren apo te dashurin me "nje fjale te te ndaj" n,q,s kjo dashuri ka qen e vertet ?
Dashuria e imponuar me nje dashuri te vertet kan shum ndryshime , sepse dashuria e imponuar esht nje dashuri pa deshiren e nje x personi qe te jet ne lidhje me x person , dhe ke kjo dashuri ka shum mundesi qe dikush ne mes ta rrembej sepse ai/ajo x person qe esht e/i lidh pa dashuri e kan nje person ne zemer qe e kan dashur me par.
Ndersa dashuria e vertet qe dy x persona duhen dhe kan deshiren e tyre qe te rrin e te jetojn bashk dhe qe e ndiejn veten te sigurt qe e kan gjet personin qe ata kan kerku gjith jeten , ateher ne mes te tyre nuk ka vend per njeri tjeter pavarsisht nese ai/ajo e ka pas nje lidhje te meparshme qe e ka ndier veten po ashtu.Kto gjera vetem se e forcojn me shum nje lidhje qe nje x gabim qe e kan bo me pare nuk e perserisin me.
Duket se Mashkulli mban një krenari të lumtur të fort , madje ai nuk ka nevojë t’i fshehë simpatitë e tij duke u çliruar kësisoj nga ndjenja e fajit. Është faj, mëkat, mallkim apo madhështi të dashurosh?
Vizitor- Vizitor
Te dashurosh , e kam kuptu qe esht madheshti te dashurosh esht dicka qe normale te cliron nga ajo qe nje mashkull e mban ne zemerZemra ime shkruajti:Duket se Mashkulli mban një krenari të lumtur të fort , madje ai nuk ka nevojë t’i fshehë simpatitë e tij duke u çliruar kësisoj nga ndjenja e fajit. Është faj, mëkat, mallkim apo madhështi të dashurosh?
Cila është gjëja me e bukur me të cilën jeni përballur këto ditë?
Vizitor- Vizitor
Çdo dite dhe me shum po perballem dhe gjera te bukura , dhe nuk jan pak , kur rendesia me e madhe esht qe ndihem i lumtur , ska rendesi cilat jana ato gjera , sepse jan te kuptushme.Princesha_Viola shkruajti:Cila është gjëja me e bukur me të cilën jeni përballur këto ditë?
CESHT JETA PER TY?
Burrelsja- VIP
- Postime : 494
Piket : 496
Regjistruar : 26/03/2013