Pytje nga ju, pergjigje nga Viola.!!
+9
Erisa1
Tejlor
Arla
Dewil
Geri
Shpejtimi
Bani
Alda Nikos
Gentta
13 posters
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Pytje nga ju, pergjigje nga Viola.!!
Mund te me beni pytje ketu
Edituar për herë të fundit nga Princcesha në Mon 15 Nov 2010 - 18:27, edituar 1 herë gjithsej
Vizitor- Vizitor
Re: Pytje nga ju, pergjigje nga Viola.!!
cfar vlereson tek shoqeria
Gentta- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 5553
Piket : 5573
Regjistruar : 11/03/2010
Mosha : 39
Vendbanimi : se di
sa e vlerson shoqerin
Alda Nikos- Moderator Forumi
- Postime : 1698
Piket : 1724
Regjistruar : 12/11/2010
Mosha : 33
Vendbanimi : tiran
Donila dhe lori, flm per pytjen meq qenka pytja e njejt po ju pergjigjem me nje te dyjave.
Shoqeria eshte nje emer i madhe nese e shofim me ate Syrin e sinqeritetit,tek shoqeria vlersoj pikerisht sinqeritetin, besimin e fort, respektin dhe vet vlera e mbajtjes se shoqeris komunikimi me njeri-tjetrin eshte shum i rendesishem se si e bejm ate,menyra e tij, gjithmon shoqeria e vlersuar nga un do jet kjo por dhe ta ket durimin , nese nuk ke durim qdo gje prishet shpejt.!
Shoqeria eshte nje emer i madhe nese e shofim me ate Syrin e sinqeritetit,tek shoqeria vlersoj pikerisht sinqeritetin, besimin e fort, respektin dhe vet vlera e mbajtjes se shoqeris komunikimi me njeri-tjetrin eshte shum i rendesishem se si e bejm ate,menyra e tij, gjithmon shoqeria e vlersuar nga un do jet kjo por dhe ta ket durimin , nese nuk ke durim qdo gje prishet shpejt.!
Vizitor- Vizitor
Bani- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1294
Piket : 1311
Regjistruar : 23/03/2010
Mosha : 38
Shpejtimi shkruajti:cila eshte ngjyra qe ju pelqeni me shume?
Ngjyra qe me pelqen me se shumti , eshte ngjyra e zez dhe kafe, te gjith me pyesin pse pikerisht kjo ngjyr, nuk e di thjesht me pelqejn ngjyrrat e errta.
Vizitor- Vizitor
Engjellushja shkruajti:Cka mendon per rinin sot?
Me shume deshir do te thoja fjalet me te mira per Rinin ,nese do ishin pikerisht ashtu siq deshiroja, por per fat te keq jan te pak ata qe jan ne rrugen e duhur,mund te thoja vetem nje gje se te mirat i kan cu pesh, me shume lakmojne te keqen sesa te miren, Rinia qe nuk shkollohet shkojne drejt nje fundi te tyre ku ne cdo aspekt do deshtojn ne jete, dhe per fat te keq keshtu po ndodhe me Rinin ton!
Vizitor- Vizitor
Kur ka qen dita me e lumtur per ty?
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
cile esht personi qe me shum i besoni?
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
Geri shkruajti:Kur ka qen dita me e lumtur per ty?
18.03.2009 ditlindja ime kur kisha Babin gjall,e vetmja arye qe isha e lumtur ishte kur degjova disa fjale te embla nga Babi im, qe ishte krenar per mua , ishte nje dit qe sdo ta harroj kurr qe kaluam aq bukur sikur ta dija qe do ishte ditlindja e fundit qe do festonim bashke
Vizitor- Vizitor
Dewil shkruajti:cile esht personi qe me shum i besoni?
Eshte shoqja ime nga Tirana
Vizitor- Vizitor
Nese do i kishe vetem 24 ore jete me ke do ti kalonit ato ore edhe ku ne cilin vend (pervq antarve te familje po mendoj) por me dike qe ta do zemra?(pyetja vlen edhe per njerzit ne boten reale edhe per njerzit ne boten virtuale)
Hmm shpejtim, do kaloja me ate person qe do ndaje jeten time me te, ne cilin vend?, sigurisht qe ne Peje aty ku linda dhe dua te vdes.
Vizitor- Vizitor
Pershendetje Viola, e doni boten me shume se jeten?
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
Flm Arla.
Sigurisht se jo Bota Jeton per vete dhe jo per mua, kam deshir ta vizitoj boten te njof cdo gje qe ka gjithandej por nuk eshte Jeta ime, Jeten e jetoj dhe e shijoj un dhe e dua me shume mbi te gjitha.!!
Sigurisht se jo Bota Jeton per vete dhe jo per mua, kam deshir ta vizitoj boten te njof cdo gje qe ka gjithandej por nuk eshte Jeta ime, Jeten e jetoj dhe e shijoj un dhe e dua me shume mbi te gjitha.!!
Vizitor- Vizitor
Çfar do te thot per ty "MIQESI"
Miqesi per mua do te thot qe ta duash Mikun/en po aq dhe sa veten, te mos ta genjesh, te ndashe te miren dhe te kecen me te, besimin dhe miqesin qe te fal ta ruj si syt e ballit dhe ta fitoj ate jo ta vjedhe,Miqesi do te thot kur raportet ne mes njeri-tjetrit te jet i drejt dhe i fort qe do te thot mbeshtetja shpirtrore afersia e saje, ngrohtesia si ne te mir dhe ne te keq,sinqeriteti modestia , Miqesi eshte nje fjale e madhe qe jan te paktet ata qe ja dine rendesin asaj, un per ata qe i quaj Miqe dhe i kam momentalisht jam plotesish e kenaqur ne zhgjedhjen qe kam bere i perkasin Botes sime, sikur keta ne realitet po ashtu dhe ne vituarilitet.!
Vizitor- Vizitor
E keni hedh posht shoqerin nanji her?
Shoqeria eshte dicka e vleshme per mua, si mund ta hedh posht,ata qe i kam per zemer , qe ju kam fal shoqeri dhe me kan fale, qe jan treguar te sinqert dhe te besushem me mua as qe behet fjale ti hedhe posht, ndoshta eshte nje numer i vogel te cilet me kan detyruar ti injoroj per shkak te zhgenjimit nga ata, posht si kam hedh thjesht jam munduar ti largoj duke i injoruar pa i lenduar edhe pse ata me kan lenduar mua.!
Vizitor- Vizitor
Ndien nostalgji per vendlindjen?
Per cfare temash mes miqve perfshihet Viola dhe cilave ju qendron indiferente?
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
Geri shkruajti:Ndien nostalgji per vendlindjen?
Ndijej vertet nostalgji per vendlindjen, aty eshte vendi ku linda dhe femirin kalova, eshte nje ndjenje e bukur kur i kutoj por dhe e dhimbshme sepse me mungon shume vendi im.
Vizitor- Vizitor
Arla shkruajti:Per cfare temash mes miqve perfshihet Viola dhe cilave ju qendron indiferente?
Temave te pergjithshme njeriu nga shoqeria meson shume si dhe ata nga un, tek temat e jetes se perditshme atyre profisionale , duke par gjithmon qe me pershtaten mua , ne cdo tem kam dhe kujdes dhe rezerva ka nga ato qe jam dhe indifirente, duke ju ikur gjithmon situatave te pakendshme.!
Vizitor- Vizitor
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Pytje-pergjigje po-jo
» 8 Pyetje pa pergjigje!
» 2010 pytje per Gerin.
» Pyetje idiote - Përgjigje të mençura
» Pergjigju...pastaj pyet.!
» 8 Pyetje pa pergjigje!
» 2010 pytje per Gerin.
» Pyetje idiote - Përgjigje të mençura
» Pergjigju...pastaj pyet.!