Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Një zbulim interesant: Si të flejmë më gjatë

:: Show Biz :: Lifestyle

Shko poshtë

Një zbulim interesant: Si të flejmë më gjatë Empty Një zbulim interesant: Si të flejmë më gjatë

Mesazh nga Dewil Fri 15 Oct 2010 - 3:54

Një zbulim interesant: Si të flejmë më gjatë Sleeping_woman1 A e dini se njerëzit të cilët bëjnë mjaft gjumë (rreth 7-9 orë nënatë) kanë më shumë të ngjarë që të kenë produktivitet më të lartë,bëjnë jetë më të kënaqshme, dhe të përjetojnë më pak stres? Gjumi ështëi rëndësishëm për përqëndrim, formimin e kujtesës, riparimin dherinovimin e qelizave të trupit. Edhe mendërisht dhe fizikisht, gjumi imirë i një nate është thelbësor për shëndetin tuaj.ProblemiPër fat të keq, ekspertët thonë se 70 milion amerikan kanë problemekur bien të flenë apo qëndrojnë të zgjuar në shtrat. Nëse ju jeni njëringa gjithë ata miliona njerëz që vuajnë, e dini mjaft mirë se sa keqështë kur nuk ju merr gjumi dhe tërë natën qëndroni zgjuar duke urrotulluar në shtrat.Gjetja e një zgjidhje efektive është e vështirë. Disa preparate përgjumë kanë nevojë të shoqërohen me vizita te mjeku, që kanë efekte tepakëndshme ansore, që të ballafaqoheni me mundësinë e të qenurit invarur nga drogat ( tabletat ).ZgjidhjaNë të kundërtën, disa lloje ndihmash për gjumë janë të sigurta,natyrale, dhe shpejt e kanë rritur popullaritetin. Ata zakonishtpërmbajnë melatolinë, një komponentë natyrale, ndodh që të rregullonciklet e të fjeturit dhe që shpesh mund të marrë vlerën e mundshme tënjë antioksidanti. Megjithatë ju duhet të shikoni ndonjë prodhim qëpërmban më shumë se melantolina. Sot ka një numër të madh medikamenteshqë ndihmojnë për gjumë, por jo të gjitha janë cilësore.Përparsitë e barrërave natyrale për gjumë- Më shpejt të merr gjumi- Fle më gjatë- Kur zgjohesh ndjehesh i freskët dhe plot energji- Të gjithë përbërësit natyral janë të sigurt dhe efektiv
Dewil
Dewil
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 10415
 <b>Piket</b> Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
 <b>Mosha</b> Mosha : 37
 <b>Vendbanimi</b> Vendbanimi : Bantanama :)

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

:: Show Biz :: Lifestyle

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi