Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teuta dhe Blero i inkurajuan nënat për gji-dhënie

:: Show Biz

Shko poshtë

Teuta dhe Blero i inkurajuan nënat për gji-dhënie   Empty Teuta dhe Blero i inkurajuan nënat për gji-dhënie

Mesazh nga Vizitor Sun 3 Oct 2010 - 5:17

Teuta Krasniqi bashkëshorti i saj Blero, e kanë zgjedhur repartin e gjinekologjisë së spitalit rajonal të Ferizajt për ta promovuar aktivitetin humanitare “Java e të ushqyerit me qumësht të gjirit” gjatë të premtes.“Nga përvoja ime shumë e freskët gjidhënien do ta konsideroja një nga mrekullitë më të mëdha të kësaj bote, për shkak se qumështi i gjirit të nënës ka gjithçka që fëmijës së porsalindur i nevojitet, në mënyrë që të jetë sa më i shëndetshëm”, ka thënë Teuta.Dyshja e famshme ishin të shoqëruar në këtë iniciativë edhe nga përfaqësuesit e Organizatës Botërore të Shëndetësisë dhe Ministrisë së Shëndetësisë. Shefi i zyrës së UNICEF-it, në Kosovë Johones Wedenig, po ashtu i pranishëm, tha se gratë duhet të zgjedhin gjidhënien si formën me të mirë për një jetë të shëndetshme të fëmijës. /Telegrafi/
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

:: Show Biz

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi