Një dite ....
+12
Niku
Gentta
Shpejtimi
simpatiku
MitrovicA
Dewil
Geri
Aroma
Shaban Cakolli
Tila
Erisa1
Bani
16 posters
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 3 e 3
Faqja 3 e 3 • 1, 2, 3
Një dite ....
First topic message reminder :
Një dite ..une do ta fshi qdo lot nga syte e tu,nje dite asgje dhe askush sdo mund te me ndaj prej teje, un mund te bej me teper se sa e mendon ti, ne qofte se ti me kerkon me gjith zemren tende, nje dite do me gjesh vertet, dhe do jeni nje thesar per mua, un do te jem aty ketu qdo vend vetem per ty, do kujdesem per qdo nevoj tende, do jem nje engjell qe dashuria ime do jete jeta jote qdo gje do e shkruaj ne ditarin tim te jetes, ti do jesh imazhi im nje dite do shuaj kete mall qe sote me mungon shume e me shume qdo dite, tashi po jetoj me nje shok me emrin vetmi e bosh pa ty!
Një dite ..une do ta fshi qdo lot nga syte e tu,nje dite asgje dhe askush sdo mund te me ndaj prej teje, un mund te bej me teper se sa e mendon ti, ne qofte se ti me kerkon me gjith zemren tende, nje dite do me gjesh vertet, dhe do jeni nje thesar per mua, un do te jem aty ketu qdo vend vetem per ty, do kujdesem per qdo nevoj tende, do jem nje engjell qe dashuria ime do jete jeta jote qdo gje do e shkruaj ne ditarin tim te jetes, ti do jesh imazhi im nje dite do shuaj kete mall qe sote me mungon shume e me shume qdo dite, tashi po jetoj me nje shok me emrin vetmi e bosh pa ty!
Vizitor- Vizitor
Re: Një dite ....
nje dit do marresh vesh se do martohem...mos mendo se do gezohem unazen e tij ngisht mbaj por realisht nheshtje qaj do vuaj se thumba ty fati na lendoi na coi nferr para kohe qe tdy
Burrelsja- VIP
- Postime : 494
Piket : 496
Regjistruar : 26/03/2013
Mosha : 29
Vendbanimi : Burrel
Faqja 3 e 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ka dite
» E “burgosur” për një ditë
» Të zhdukur në det për 50 ditë
» Mancini: Punoj 18 orë në ditë