Kur sëmuret gruaja
Kur sëmuret gruaja
Kur burri është i sëmurë, ai pushon, kurse gruaja i shërben me çdo gjë që është e nevojshme. Mirëpo, nëse sëmuret gruaja, sipas të gjitha gjasave, duhet të kujdeset për vetveten.
Ekspertët amerikanë për marrëdhënie bashkëshortore, grave kur sëmuren, u drejtohen:
1. Të jeni e prerë: mos thoni në mënyrë të përgjithësuar se "nuk jam mirë", por thoni saktësisht atë që ju nevojitet - një gotë lëng pemësh, dy aspirina apo që pak t'ju bëjë masazh shpinën.
2. Bëhuni shembull i mirë: kur ai sëmuret, pyetni çfarë do më së shumti, e kur juve ju nevojitet, ia kujtoni se çfarë kënaqësie ka ndier kur ju i keni shërbyer.
3. Tregoni falënderim: nëse e falënderoni dhe e lavdëroni për ato që bën, ai vetë do të gjejë mënyra të tjera për t'ju ndihmuar - edhe pa kërkesën tuaj.
Ekspertët amerikanë për marrëdhënie bashkëshortore, grave kur sëmuren, u drejtohen:
1. Të jeni e prerë: mos thoni në mënyrë të përgjithësuar se "nuk jam mirë", por thoni saktësisht atë që ju nevojitet - një gotë lëng pemësh, dy aspirina apo që pak t'ju bëjë masazh shpinën.
2. Bëhuni shembull i mirë: kur ai sëmuret, pyetni çfarë do më së shumti, e kur juve ju nevojitet, ia kujtoni se çfarë kënaqësie ka ndier kur ju i keni shërbyer.
3. Tregoni falënderim: nëse e falënderoni dhe e lavdëroni për ato që bën, ai vetë do të gjejë mënyra të tjera për t'ju ndihmuar - edhe pa kërkesën tuaj.
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
Similar topics
» Gruaja e lartësive
» Sëmuret Taylor Swift
» Pse i tremben drites te semuret nga migrena.?!
» Duchovny sëmuret pasi puth Demi Moore
» Gruaja Shqiptare
» Sëmuret Taylor Swift
» Pse i tremben drites te semuret nga migrena.?!
» Duchovny sëmuret pasi puth Demi Moore
» Gruaja Shqiptare
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi