Gaxha në koncerte, e dashura e tij në plazh
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Gaxha në koncerte, e dashura e tij në plazh
Gaxha në koncerte, e dashura e tij në plazh Derisa Adrian Gaxhapo e shfrytëzon stinën e verës për të realizuar sa më shumë koncerte profitabile, e dashura e tij, Luana Vjollca, po bën qejf nëpër plazhet e bregdetit shqiptar. Edhe pse të gjithë preferojnë të kalojnë verën në krah të më të dashurve të tyre, Luana, bukuroshja e cila tashmë është rikthyer në krahët e këngëtarit Adrian Gaxha, po i kalon pushimet me shoqëri.Kjo për shkak se Adriani ka të aranzhuar një morri koncertesh nëpër qytetet bregdetare shqiptare, si dhe në shumë qytete të Maqedonisë, ndërkaq Luana është e lirë në këtë drejtim, kështu që shijon rrezet e diellit në shoqëri të mikeshave. Dyshja kishin kaluar ca kohë së bashku para fillimit të sezonit veror, kur Luana ishte mysafire e Adrianit në Shkup. Ata thuhet se planifikojnë të pushojnë së bashku edhe dikur më vonë, pasi këngëtari shkupjan të përfundojë sezonin e koncerteve. /Panorama/Telegrafi/
Vizitor- Vizitor
Re: Gaxha në koncerte, e dashura e tij në plazh
kesaj i thone , njoni bo jet , e tjetri vuan , ktej ne kraahun tjeter , po plas gurrmaci hahah
Bani- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1294
Piket : 1311
Regjistruar : 23/03/2010
Mosha : 38
Similar topics
» Adrian Gaxha së shpejti do të nxjerrë albumin e ri..!!
» Anjeza Branka, skenat hot me të dashurin në plazh
» Nje dite plazh ne kine
» Poni xhiron klipin e ri në plazh
» Aktori Carrey ndahet nga e dashura
» Anjeza Branka, skenat hot me të dashurin në plazh
» Nje dite plazh ne kine
» Poni xhiron klipin e ri në plazh
» Aktori Carrey ndahet nga e dashura
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi