A jeni të lumtur?
4 posters
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
A jeni të lumtur?
Te shume njerz ekzistojn mendime te gabuara dhe kontraditore mbi ate se si mund te arrijn fatin dhe lumturin.Per shume nga ata pasuria , bukuria ,fuqia apo pozita jan vendimtare qe mund ta bejn njeriun e lumtur, gje e cila nuk eshte fare e vertet.
Gezimi dhe pikellimi, hareja dhe vuajtja , knaqesia dhe dhimbja jane te pranishme ne jeten ton, asnjeri nuk mund ta fsheh gezimin e madh po ashtu eshte veshtir ta fshehesh edhe pikellimin dhe vuajtjen,te gjith njerzit kerkojn me shume fat e lumturi , madje dhe ata qe jan te lumtur kerkojn te behen dyfish me teper te lumtur.
Ndersa un per veten lumturin e prodhoj me njerzit qe me rrethojn, nuk mund te them qe jam e lumtur por as nuk jam ne vuajtje ,lumturia vjen ngadal qdo njeri ndihet per diqka i,e lumtur sikur se dhe vet un jam optimiste per jeten gje qe me ben te ndihem e lumtur!
Gezimi dhe pikellimi, hareja dhe vuajtja , knaqesia dhe dhimbja jane te pranishme ne jeten ton, asnjeri nuk mund ta fsheh gezimin e madh po ashtu eshte veshtir ta fshehesh edhe pikellimin dhe vuajtjen,te gjith njerzit kerkojn me shume fat e lumturi , madje dhe ata qe jan te lumtur kerkojn te behen dyfish me teper te lumtur.
Ndersa un per veten lumturin e prodhoj me njerzit qe me rrethojn, nuk mund te them qe jam e lumtur por as nuk jam ne vuajtje ,lumturia vjen ngadal qdo njeri ndihet per diqka i,e lumtur sikur se dhe vet un jam optimiste per jeten gje qe me ben te ndihem e lumtur!
Vizitor- Vizitor
Re: A jeni të lumtur?
Eh te lumtur , mendoj qe kemi lind per te vuj e jo me qon ne lumtur.Ne jeten time do thuja qe nga 1 jave e plot mund te mblidhja brenda kesaj vetem 1 dit lumturi.
Mendoj qe jam i lumtur deri dikur por jo plotesisht se disa aspekte qe mendoj ne te ardhme do ma plotesojn lumturin.
Mendoj qe jam i lumtur deri dikur por jo plotesisht se disa aspekte qe mendoj ne te ardhme do ma plotesojn lumturin.
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Zoti , pasha Zotin, me ka ziline mua , ja kaloj nga lumturia.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
po shum e lumtur jam ne jeten time
Adisa- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1536
Piket : 1552
Regjistruar : 28/04/2009
Vendbanimi : Austri
Similar topics