Gjithmonë...!
+11
Merisa
Tejlor
albi1
Gjimnazistja
Niku
Gentta
Shpejtimi
Geri
Jona
Arla
Lavrenta
15 posters
:: Kafeja forumit :: Chit-chat
Faqja 1 e 3
Faqja 1 e 3 • 1, 2, 3
Gjithmonë...!
Gjithmon them vetes sime se duhet vazhduar jeten pa marr parasysh veshtirsit qe na sjell ajo!
Vizitor- Vizitor
Re: Gjithmonë...!
Gjithmonë do jem me ty
Lavrenta- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 714
Piket : 726
Regjistruar : 13/08/2010
Mosha : 34
Vendbanimi : ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
Gjithmonë Po Ja Ben Vetit Rrafsh
Lavrenta- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 714
Piket : 726
Regjistruar : 13/08/2010
Mosha : 34
Vendbanimi : ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
Gjithmone do perpiqesh per me te miren e vetes dhe kur mos ta gjesh mos ndalo, po vazhdo sikur te mos kishe kerkuar me pare.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
Gjithmone jam treguar e sinqert me te fejuarin time
Jona- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 257
Piket : 262
Regjistruar : 06/06/2010
Mosha : 38
Gjithmon thojn te friksohesh nga dashuria do te thot te frikesohesh nga jeta, e ata qe friksohen jan tri her te vdekur!
Vizitor- Vizitor
Gjithmone kam dashur te jem i lumtur dhe te kem nje shoqeri aq te mire sic jam dhe vet asnji her dhe kurr s'kam dashur te lendoj njeri apo ti bej keq sepse ky xhest nuk me ka peleyer asnji her gjithmone kam mbyll nje sy dhe nje vesh per mos e ber njeriun e keq sepse me pelqen jeta pa urrejte dhe vetem me dashuri dhe me miqesi te sinqert qe e din shum mir se cfar esht shoqeria e vertet dhe qe din ta vleresojn ate dhe din ta respektojn dhe jam i lumtur qe ndodhem ne mes ketyre miqeve te mi qe gjithmone do i kem ne zemer sepse tashme jemi ber nje familje qe asnje her s'do harrohemi sado qe nga nje her linin ca konflikte qe jan te pa nevojshme.Ju dua miqt e mi.
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
⌂ Geri ⌂ shkruajti:Gjithmone kam dashur te jem i lumtur dhe te kem nje shoqeri aq te mire sic jam dhe vet asnji her dhe kurr s'kam dashur te lendoj njeri apo ti bej keq sepse ky xhest nuk me ka peleyer asnji her gjithmone kam mbyll nje sy dhe nje vesh per mos e ber njeriun e keq sepse me pelqen jeta pa urrejte dhe vetem me dashuri dhe me miqesi te sinqert qe e din shum mir se cfar esht shoqeria e vertet dhe qe din ta vleresojn ate dhe din ta respektojn dhe jam i lumtur qe ndodhem ne mes ketyre miqeve te mi qe gjithmone do i kem ne zemer sepse tashme jemi ber nje familje qe asnje her s'do harrohemi sado qe nga nje her linin ca konflikte qe jan te pa nevojshme.Ju dua miqt e mi.
Vizitor- Vizitor
Gjithmon kujtojeni se eshte e kote te ndjekesh dike, kush te do vertet, te merr per dore dhe e ben rrugen e jetes me ty..!!
Vizitor- Vizitor
gjithmone duhet te jesh e duaruar tek disa persona
Gentta- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 5553
Piket : 5573
Regjistruar : 11/03/2010
Mosha : 39
Vendbanimi : se di
gjithmone duhet te din qe mos te lendojne aq shum
duhet te dish te jetosh jeten
Gjithmon them Zot!Me fal qe te shqetsoi, doja vetem te thoja qe ekzistoj edhe un ne kete bote , te lutem hidhi nej sy Jetes sime.!
Vizitor- Vizitor
gjithmone mendoj dhe them pse vetem mua duhet te me zhgenjejne personat qe dua
Gjithmon them vetes se, c´do kush mund te beje te qeshesh, c´do kush mund te beje te qashe , por vetem nje person teper i vecant mund te te beje te dhurosh nje buzeqeshje, kur syt e ty pikojne Lote!!
Edituar për herë të fundit nga Princcesha në Sat 11 Dec 2010 - 6:56, edituar 1 herë gjithsej
Vizitor- Vizitor
gjithmone njerzit gjejn personin e duhur ne nje lidhje dashurie mendoj shum raste te rralla jan ata cifte qe se kan gjet njeri tjetrin
Gjithmon mendoj se,askush nuk eshte prefekt por c´do kush mund te perpicet te japi me te miren nga vetja.!!!
Vizitor- Vizitor
Gjithemone,jetova me shpresen qe nje dite do behet mire dhe se lumturia do jete pjes e jetes time!
Vizitor- Vizitor
Faqja 1 e 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Truri thote gjithmone te verteten
» Femrat gjithmone ne pikepyetje per njeriun e zemres
» Yllka: Gjithmonë gjej kohë të lirë
» A duhet që femra të jetë gjithmonë e degjueshmë karshi një mashkulli?
» Femrat gjithmone ne pikepyetje per njeriun e zemres
» Yllka: Gjithmonë gjej kohë të lirë
» A duhet që femra të jetë gjithmonë e degjueshmë karshi një mashkulli?
:: Kafeja forumit :: Chit-chat
Faqja 1 e 3
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi