Dafina Zeqiri tenton t'i ngjasojë Beyonce
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Dafina Zeqiri edhe pse me shumë se njëherë ka deklaruar se nuk i pëlqen të kopjojë artistët e mëdhenj, me dashje ose pa dashje e bën këtë. Dafi ka performuar në koncertin e Snoop Dog që u zhvillua para pak ditësh në Prishtinë dhe veshja ngjasonte komplet me atë të Beyonce gjatë përformancës së para 3 viteve në skenën e ndarjes së çmimeve Grammy Awards. Dhe jo vetëm kaq, por edhe stili i flokëve nuk është më ai i Rihannas, por një kaçurrel i derdhur me ngjyrë të afërt si të këngëtares amerikane. Ja fotot ku Dafina Zeqiri bie pre e imitimit.
(info telegrafi)
Dafina Zeqiri edhe pse me shumë se njëherë ka deklaruar se nuk i pëlqen të kopjojë artistët e mëdhenj, me dashje ose pa dashje e bën këtë. Dafi ka performuar në koncertin e Snoop Dog që u zhvillua para pak ditësh në Prishtinë dhe veshja ngjasonte komplet me atë të Beyonce gjatë përformancës së para 3 viteve në skenën e ndarjes së çmimeve Grammy Awards. Dhe jo vetëm kaq, por edhe stili i flokëve nuk është më ai i Rihannas, por një kaçurrel i derdhur me ngjyrë të afërt si të këngëtares amerikane. Ja fotot ku Dafina Zeqiri bie pre e imitimit.
(info telegrafi)
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Dafina Zeqiri do të martohet në verë
» Dafina Zeqiri: Baladat i ndjej më shumë
» Tuna dhe Dafina Zeqiri së bashku në një klip
» Genta Ismajli dhe Dafina Zeqiri i shpallin luftë të hapur njëra-tjetrës
» Dafina: Ata më kanë borxh mua
» Dafina Zeqiri: Baladat i ndjej më shumë
» Tuna dhe Dafina Zeqiri së bashku në një klip
» Genta Ismajli dhe Dafina Zeqiri i shpallin luftë të hapur njëra-tjetrës
» Dafina: Ata më kanë borxh mua