Cila eshte ajo gje qe ju ka munguar gjate femijerise tuaj?
5 posters
Faqja 1 e 1
Cila eshte ajo gje qe ju ka munguar gjate femijerise tuaj?
Femijeria eshte e mbushur plot me kerkesa dhe deshira.Disa te realizueshme e disa jo sepse varet nga mundesia ekonomike dhe e vendit ne te cilin jetojme.
Per ju cila ka qene ajo gje qe ju ka munguar dhe do donit ta keni tani ose e keni arritur?
Per ju cila ka qene ajo gje qe ju ka munguar dhe do donit ta keni tani ose e keni arritur?
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
Re: Cila eshte ajo gje qe ju ka munguar gjate femijerise tuaj?
Vellai im i madh,nuk e kisha afer derisa une rritesha
Edituar për herë të fundit nga Engjellushja në Thu 23 Dec 2010 - 5:42, edituar 1 herë gjithsej
Vizitor- Vizitor
nuk besoj se me ka munguar gje ne femijeri sepse kam pasur 1 vella dhe nje moter me te madhe se me mesonin per cdo gje dhe nuk ka si femijeria e kujtoj me nostaligji dhe kur kthehem ne shqiperi takoj gjithe femijrine time dhe kujtojm se cfar kemi be kur kemi qen te vegjel ka shum gjera te bukur dhe nuk besoj se me ka munguar asnji gje
Jona- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 257
Piket : 262
Regjistruar : 06/06/2010
Mosha : 38
Dikush qe t'me rrinte si Çekic mbi koke pasi kam qen shum i lire.
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Ndoshta shume gjera do veqoja kete, ne rradh te pare kemi jetuar ne nje situat te veshtir nen diktaturen e serbis ,asnjeher skemi qen te lire per te luajtur per te dal ne rrug per tu shkolluar ,dhe kjo eshte qe me ka munguar mua ne femiri LIRIA!!!!
Vizitor- Vizitor
te me mungoj mos pyet se qeka kam pas se? se te me mungojne shume gjera qe po kam pasur nje femiri te poshter ama me ka mbush mend femirija ime
familja ime kur ne nje mosh teper te vogel me kan mar vellezerit e mi me te medhenje larg qytetit time dhe larg familjes time po ashtu dhe shoqeria ime qe ishen shum vite me shum se 10 vjet ne vend te huaj si greqia ishte nje kohe e veshtir per te gjithe shqiptaret kur i kujtoj ato momente me dridhet i gjithe trupi
Kam then edhe me lart,jam rrite pa vellain e madh,ai larg familjes,dhe nuk di se ceshte te kesh nje vella sa je i/e vogel,asgje tjeter s'me ka mungua,kam pas gjitha qe ka nevoj nje femije.
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Nga se keni me shume frike?????
» Cila është mënyra për të dashruar, dhë cila është fuqia për të dashuruar?
» Si të silleni gjatë konfliktit në lidhjen tuaj…?
» Sa e vleresuar eshte thjeshtesia ne syte tuaj?
» Cila eshte ''pasuria'' me e madhe qe keni..
» Cila është mënyra për të dashruar, dhë cila është fuqia për të dashuruar?
» Si të silleni gjatë konfliktit në lidhjen tuaj…?
» Sa e vleresuar eshte thjeshtesia ne syte tuaj?
» Cila eshte ''pasuria'' me e madhe qe keni..
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi