Genta nuk ka kohë për dashuri
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Gentiana Ismaili thotë se aktualisht nuk ka kohë që t’i përkushtohet një lidhjeje dashurie, duke qenë se është e përqendruar vetëm në punë.Këngëtarja kosovare së fundmi ka kaluar gjashtë muaj në Tiranë për të marrë pjesë në spektaklin “Dancing with the Stars”, ndërsa e pyetur nga Kosova Sot nëse i është vardisur ndonjë djalë, ajo thotë: “Natyrisht se oferta kam pasur,
mirëpo tani jam e përqendruar vetëm në punë dhe nuk më intereson asnjë djalë” Genta ishte më e pëlqyera nga publiku në garën “Dancing with the Stars”, mirëpo ajo nuk u kurorëzua me çmimin e parë. Ndërsa këngëtarja thotë se edhe pse nuk u plotësua dëshira e publikut, ajo është e kënaqur që mori pjesë në këtë garë për të treguar aftësitë e saj. Sa i përket projekteve muzikore, Genta bën të ditur se është duke përgatitur tri këngë të reja, ndërsa njërës prej tyre do t’ia realizojë edhe videoklipin.
mirëpo tani jam e përqendruar vetëm në punë dhe nuk më intereson asnjë djalë” Genta ishte më e pëlqyera nga publiku në garën “Dancing with the Stars”, mirëpo ajo nuk u kurorëzua me çmimin e parë. Ndërsa këngëtarja thotë se edhe pse nuk u plotësua dëshira e publikut, ajo është e kënaqur që mori pjesë në këtë garë për të treguar aftësitë e saj. Sa i përket projekteve muzikore, Genta bën të ditur se është duke përgatitur tri këngë të reja, ndërsa njërës prej tyre do t’ia realizojë edhe videoklipin.
/KS/Telegrafi/
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Si ndjeheni ne nje kohe me shi,por pa dashuri.....
» Dy dashuri ne te njejten kohe...?
» Të sakrifikosh një dashuri për një dashuri tjetër...
» U be kohe qe.....
» Me jep kohe te..
» Dy dashuri ne te njejten kohe...?
» Të sakrifikosh një dashuri për një dashuri tjetër...
» U be kohe qe.....
» Me jep kohe te..
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi