Nga se keni me shume frike?????
+22
Loni
Bani
simpatiku
Niku
Dewil
BeLti
Interesant
Arla
Ardhmeria
Adisa
Pabehane
Bukuria shpirterore
Shaban Cakolli
KLEA LOVE
Miri
MitrovicA
princesha
Kacurelja
engjell a djall
Merisa
Erisa
Geri
26 posters
Faqja 6 e 6
Faqja 6 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Merisa- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 8930
Piket : 9170
Regjistruar : 26/04/2009
Mosha : 34
Vendbanimi : Ne zemren e...
Re: Nga se keni me shume frike?????
perpara se te jap nje pergjigje rreth temes,ne shenj mirnjohje doja t ju thoje miqeve te mi qe kan shkruajtur me siper se nga e vetmja gje qe nuk duhet te kemi frik eshte ZOTI sepse,ai nuk ben keq per qeniet e tij por njeriu duhet te jet i ndergjegjshem per ate qe ben te mos mekatoi,te mos bej keq se ne te kundert ai do te laj mekatet e ti,gjithsesi ne jemi mekatar dhe zoti eshte ai qe ne na mbron ne cdo cast,ne cdo koh ne cdo sekond.
Une nuk kam frik nga asnjegje ne bote,kjo eshte jete me te mirat dhe te keqet e saje,ne duhet te jemi te forte te sfidojme cdo penges te jetes,ndaj jetoheni jeten ne menyren me te mire te mundeshme dhe mos keni frik nga asnjegje se ZOTI do jet streha juaj te ju mbroje nga cdo gje e keqe.ju pershendes!
Une nuk kam frik nga asnjegje ne bote,kjo eshte jete me te mirat dhe te keqet e saje,ne duhet te jemi te forte te sfidojme cdo penges te jetes,ndaj jetoheni jeten ne menyren me te mire te mundeshme dhe mos keni frik nga asnjegje se ZOTI do jet streha juaj te ju mbroje nga cdo gje e keqe.ju pershendes!
Tila- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 144
Piket : 161
Regjistruar : 19/03/2010
Nga ndonje i krisur,prap duhet menduar friken
Shaban Cakolli- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 3445
Piket : 3590
Regjistruar : 24/04/2009
Nga armiqte
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
nga cdo gje e keqe
Tila shkruajti:perpara se te jap nje pergjigje rreth temes,ne shenj mirnjohje doja t ju thoje miqeve te mi qe kan shkruajtur me siper se nga e vetmja gje qe nuk duhet te kemi frik eshte ZOTI sepse,ai nuk ben keq per qeniet e tij por njeriu duhet te jet i ndergjegjshem per ate qe ben te mos mekatoi,te mos bej keq se ne te kundert ai do te laj mekatet e ti,gjithsesi ne jemi mekatar dhe zoti eshte ai qe ne na mbron ne cdo cast,ne cdo koh ne cdo sekond.
Ke shum te drejt Tila
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
⌂ Geri ⌂ shkruajti:Tila shkruajti:perpara se te jap nje pergjigje rreth temes,ne shenj mirnjohje doja t ju thoje miqeve te mi qe kan shkruajtur me siper se nga e vetmja gje qe nuk duhet te kemi frik eshte ZOTI sepse,ai nuk ben keq per qeniet e tij por njeriu duhet te jet i ndergjegjshem per ate qe ben te mos mekatoi,te mos bej keq se ne te kundert ai do te laj mekatet e ti,gjithsesi ne jemi mekatar dhe zoti eshte ai qe ne na mbron ne cdo cast,ne cdo koh ne cdo sekond.
Ke shum te drejt Tila
edhe une pajtohem plotesisht....
Nga Zoti dhe njerzit e lige
Nga zoti dhe asgje tjeter
Vetem nga Zoti
na endrat e keqia
erind- Hapesira Jone - Forum
- Postime : 13
Piket : 15
Regjistruar : 21/08/2010
Faqja 6 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Personi qe keni me shume inat?
» Keni diqka qe nuk i keni treguar te dashurit/dashures suaj sepse keni frik,por qe doni te ia thoni ??
» Sa puthje keni marre sot, ose keni dhene?
» Sa Euro keni shpenzuar ne javen e kaluar,dhe ne qka i keni shpenzuar
» Pse kemi frike?
» Keni diqka qe nuk i keni treguar te dashurit/dashures suaj sepse keni frik,por qe doni te ia thoni ??
» Sa puthje keni marre sot, ose keni dhene?
» Sa Euro keni shpenzuar ne javen e kaluar,dhe ne qka i keni shpenzuar
» Pse kemi frike?
Faqja 6 e 6
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi