Pse kemi frike?
2 posters
Faqja 1 e 1
Pse kemi frike?
Pse kemi frike?? nga kush kemi frike? Pse eshte e krijuar kjo ndjen tek njerizit? a ka vlere frika tek personaliteti i njeriut? ka njerz qe nuk kan frike? cfare na shtyne qe te kemi frike?
Re: Pse kemi frike?
Njeriu eshte nje qenje e ndjeshme qe dhe friga eshte thjesht pjes e jetes , ata qe nuk kan frig thjesht do te thoja qe nuk len gje pa bere, pra nuk them frig nga njerzit por nga zoti , vetem nga ai duhet te frigohemi, nese nje nejri ndjen kete frig nuk do e quaja kurr qe ul personalitetin e tij por thjesht ka ndjenja qe ndoshta nuk shkon deri ke ajo qe te mos behet shpirt zi.
Vizitor- Vizitor
Re: Pse kemi frike?
Kemi frike per jeten tone , nuk duam te vdesim por te jetojm , meqonse e pash kte teme po them vet pse kam pune , nje dite nje oficer police joo i lagjes time vjen ne presion e siper duke kercenu shokun time bashk me mua "Une jam Agimi nga Tropoja" me nje fjal i fort por nje njeri i thjesht dhe qe shef punet e tije normal qe ka frik sepse tjetri ka pistolet me vete dhe ne fund te fundit te vret me shum gjakftohtesi dhe cfar ti bosh asnji gje.Ndaj dhe njeiu ka frik sepse i duhet jeta nuk do ti ler te dashurit e tije te vuajn , sepse ska njeri qe nuk ka frik dhe ata qe tregohen sikur skan frik ata kan me shum frik sesa nje njeri i thjesht , frika ka lind bashk me njeriun dhe shum kan frik me shum mos bojn gabime ne jet dhe frika esht ajo qe te terheq.
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Similar topics
» Kur kemi nevoje për shoqeri?
» Pershendetje
» Frikë nga nata
» Nga se keni me shume frike?????
» Messi: Argjentina ka frikë nga Rooney