Fox ka bërë seks vetëm me dy meshkuj
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Fox ka bërë seks vetëm me dy meshkuj
Megan Fox ka zbuluar se ajo ka fjetur vetëm me dy meshkuj në jetën e saj.
Ylli i filmit “Transformers”, e cila shihet si një prej femrave më seksi në botë, thotë se ajo ka pasur marrëdhënie intime vetëm me partnerin Brian Austin Green dhe të dashurin e parë të saj, pasi mund të bëjë seks vetëm me meshkujt që i dashuron.
“Kam qenë vetëm me dy meshkujt në gjithë jetën time. I dashuri im i fëmijërisë dhe Brian. Kurrë nuk mund të bëj seks me dikë të cilin nuk e dashuroj, kurrë. Kjo gjë më çmend, kurrë nuk kam qenë afër për të kaluar vetëm një natë me dikë”, ka thënë Megan.
Aktorja më herët kishte thënë se ajo është biseksuale./
Ylli i filmit “Transformers”, e cila shihet si një prej femrave më seksi në botë, thotë se ajo ka pasur marrëdhënie intime vetëm me partnerin Brian Austin Green dhe të dashurin e parë të saj, pasi mund të bëjë seks vetëm me meshkujt që i dashuron.
“Kam qenë vetëm me dy meshkujt në gjithë jetën time. I dashuri im i fëmijërisë dhe Brian. Kurrë nuk mund të bëj seks me dikë të cilin nuk e dashuroj, kurrë. Kjo gjë më çmend, kurrë nuk kam qenë afër për të kaluar vetëm një natë me dikë”, ka thënë Megan.
Aktorja më herët kishte thënë se ajo është biseksuale./
Similar topics
» Vendi me i cuditshem qe keni bere seks?
» Rrobat me vrima për meshkuj
» Trendet sezonale të modës për meshkuj
» Leonora Jakupi është bërë nuse
» Lidhja me meshkuj më të rinj u shkurton jetën femrave
» Rrobat me vrima për meshkuj
» Trendet sezonale të modës për meshkuj
» Leonora Jakupi është bërë nuse
» Lidhja me meshkuj më të rinj u shkurton jetën femrave
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi