Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gullash me mish mace specialiteti i kuzhinierit italian

Shko poshtë

Gullash me mish mace specialiteti i kuzhinierit italian Empty Gullash me mish mace specialiteti i kuzhinierit italian

Mesazh nga BeLti Fri 26 Feb 2010 - 23:19

Gullash me mish mace specialiteti i kuzhinierit italian

Një kuzhinier i njohur italian tmerroi publikun kur gjatë një emisioni gatimi ua propozoi shikuesve as më pak e as më shumë sesa një gullash me mish maceje. Televizioni publik italian RAI, e suspendoi menjëherë Beppe Bigazzin për një kohë të pacaktuar, sepse deklaroi gjatë shout të tij televiziv se gullashi me mish mace është i popullarizuar në vendlindjen e tij Toscana dhe ky ushqim është më i shijshëm me mish maceje sesa me mishin e pulës, lepurit ose pëllumbave. Bigazzi këshilloi të interesuarit për këtë gjellë se para zierjes ata duhet ta lënë mishin e maces në ujë të rrjedhshëm burimi për tri ditë. Producentët e emisionit me shpejtësi futën një bllok marketingu në emisionin e tij dhe provuan t’ia mbushin mendjes kuzhinierit 77 vjeçar që t’i kërkojë falje publikut, por ai refuzoi kategorikisht.
BeLti
BeLti
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1363
 <b>Piket</b> Piket : 2345
Regjistruar : 23/12/2009
 <b>Vendbanimi</b> Vendbanimi : Mitrowice

http://ardmeria-juaj.forumotions.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics