Zvicerani mbajti frymën 19 minuta e 21 sekonda
:: Zone e Lire :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1
Zvicerani Peter Colat theu rekordin botërorë në mbajtjen e frymës, duke qëndruar nën ujë 19 minuta e 21 sekonda. Ai e kreu këtë test në një pishinë në St. Gallen të Zvicrës dhe siç tha - 12 minutat e parë e pati shumë lehtë.
Sipas rregullores së Librit të Rekordeve Guinness, Colat është lejuar që para se të zhytej në ujë të thithë oksigjen të pastër për dhjetë minuta.
Duke qëndruar pa marrë frymë 19 minuta e 21 sekonda, Colat ka thyer rekordin botëror, të cilin deri më tash e mbante italiani Nicola Pugitano. Rekordi i Pugitanit ishte 16 minuta e dy sekonda. /
Zvicerani Peter Colat theu rekordin botërorë në mbajtjen e frymës, duke qëndruar nën ujë 19 minuta e 21 sekonda. Ai e kreu këtë test në një pishinë në St. Gallen të Zvicrës dhe siç tha - 12 minutat e parë e pati shumë lehtë.
Sipas rregullores së Librit të Rekordeve Guinness, Colat është lejuar që para se të zhytej në ujë të thithë oksigjen të pastër për dhjetë minuta.
Duke qëndruar pa marrë frymë 19 minuta e 21 sekonda, Colat ka thyer rekordin botëror, të cilin deri më tash e mbante italiani Nicola Pugitano. Rekordi i Pugitanit ishte 16 minuta e dy sekonda. /
Similar topics
» Duhani vret nje person ne cdo 6 sekonda!
» Vajza qe duhet te haje cdo 15 minuta per te qendruar gjalle
» Ndryshon ora, akrepat 60 minuta përpara
» SHBA, milionere për disa minuta
» Grimi që fshin vitet: Dukuni më e re për 10 minuta
» Vajza qe duhet te haje cdo 15 minuta per te qendruar gjalle
» Ndryshon ora, akrepat 60 minuta përpara
» SHBA, milionere për disa minuta
» Grimi që fshin vitet: Dukuni më e re për 10 minuta
:: Zone e Lire :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi