Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brazil, Beyonce xhiron në videoklip në Rio

:: Show Biz

Shko poshtë

Brazil, Beyonce xhiron në videoklip në Rio Empty Brazil, Beyonce xhiron në videoklip në Rio

Mesazh nga Erisa Wed 17 Feb 2010 - 0:04

Brazil, Beyonce xhiron në videoklip në Rio Beyonce
Ylli i muzikës R&B Beyonce vizitoi ditën e martë Rio De Janeiron gjatë turneut të saj brazilian për të xhiruar një video muzikore me këngëtaren e famshme amerikane Alicia Keys.
E veshur si për karnavale këngëtarja fituese e çmimit Grammy Awards, mori pjesë në videon e re të këngëtares Keys në këngën "Put it In a Love Song".
Më parë Alicia Keys shkoi në lagjet e varfëra të Dona Martinas për të xhiruar një pjesë të singllit të saj të tretë të albumit të quajtur "The Element of Fredoom".
Fansat mbetën të pakënaqur nga siguria e rreptë e e forcave, të cilët i lejuan ata të shikonin divën e popit vetëm në distancë.
"Do të më plëqentë të qëndroja pranë saj", tha Jorge Moriera,një fans i këngëtares.
"Kam ardhur këtu për të parë,por edhe pse forcat e sigurimit na ndaluan përsëri mund të shohim pak", tha Pricila Suza një tjetër fanse.
Beyonce është duke performuar në koncertet në Brazil që të premten dhe sot është koncerti i fundit në Salvador.
Erisa
Erisa
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 12061
 <b>Piket</b> Piket : 12694
Regjistruar : 24/04/2009
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
 <b>Vendbanimi</b> Vendbanimi : Fier

http://www.hapesira.forumotion.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye