Vdes Michael Jackson !
3 posters
:: Zone e Lire :: Lajme
Faqja 1 e 1
Vdes Michael Jackson !
Sapo mësuam se ylli i pop-it "Michael Jackson" vdiq.
Ai ishte 50 vjeç.
Michael Jackson pësoi një atak kardiak dje pasdite (në datën 24-06-2009) në shtëpinë e tij në"Holmby Hills".
Sipas njoftimeve zyrtare kur Michael Jackson u vizitua nga doktorët ai nuk kishte më puls dhe ata nuk mundën të bënin më asgjë për këtë.
Kur ai u dërgua në spital doktorët u munduan t'a risillnin në jetë por ai nuk reagonte.
Thuhet se në spital kishte kaos total mbas arritjes të këngëtarit.
Njerëzit që ishin me të bërtisnin : "Duhet t'a shpëtoni ! Duhet t'a shpëtoni !"
Ai ishte 50 vjeç.
Michael Jackson pësoi një atak kardiak dje pasdite (në datën 24-06-2009) në shtëpinë e tij në"Holmby Hills".
Sipas njoftimeve zyrtare kur Michael Jackson u vizitua nga doktorët ai nuk kishte më puls dhe ata nuk mundën të bënin më asgjë për këtë.
Kur ai u dërgua në spital doktorët u munduan t'a risillnin në jetë por ai nuk reagonte.
Thuhet se në spital kishte kaos total mbas arritjes të këngëtarit.
Njerëzit që ishin me të bërtisnin : "Duhet t'a shpëtoni ! Duhet t'a shpëtoni !"
Edituar për herë të fundit nga Hapesira në Fri 26 Jun 2009 - 4:25, edituar 1 herë gjithsej
Re: Vdes Michael Jackson !
do te ngelet i pa harruar ne kete bot do qendroj nje yll ne boten e muzikes pergjighmon
Re: Vdes Michael Jackson !
E mora vesh sot ne mengjes e lexova ne nji gazet jeten e tij ka qon nji nder kengtaret e POPIT me i miri per disa kohe dhe kohen e fundit ai ka pat shum probleme..por prap do jet me i miri
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
:: Zone e Lire :: Lajme
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi