Te them..!
+38
Ariol
Rozafa
Erisa1
Jerenim
Mandarina
daffy
Alda Nikos
Sheqerka
Eleonora
Tiransja
Gentta
Bani
Aroma
Pexha
Jona
Miri
Dewil
Shpejtimi
Foveros
MiTi
BeLti
Gjimnazistja
Adisa
Elhamiu
Arla
MitrovicA
Erisa
Riada
lela
Lonii
Arti
fjolla
Merisa
engjell a djall
KLEA LOVE
Shaban Cakolli
bela
Geri
42 posters
Faqja 21 e 34
Faqja 21 e 34 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34
Re: Te them..!
Te them qe po shof nje filem Horror
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Te them mos shiko filma horror se zdo bash gjum pastaj
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
te te them thjesht se jam i thyer e i zhgenyer ndoshta jan fjale te vrazhda por te te them qe jam i merzitur ndoshta do me pyesje perse te te them qe dua te jem i qet ne vetmin time ndoshta gjej qetesin dhe e marr veten time po nese nje dit nuk do jem me mos me pyet perse nuk jam sepse ashtu do te ndodh nje dit....
Te them siqerisht se nje Shoqeri si tonen nuk gjen askund, jemi Njerz qe dim te kominikojm me nejri-tjetrin dhe gjithmon gezimin dhe dhimbjen ndajme se bashku ,gjithmon mezi se pres te futem ne kete Forum sepse e di qe Miqet e mi me falin nje knaqesi te veqant kur bisedojm ,eshte nje knaqesi te dish se si ti trajtosh Antaret e Forumit, Shoqerin e sinqert Miqesin e vertet,fjala e mir e ben Boten per vete ndera fjala e keqe mbetet duar bosh, gjithmon duhet te nisemi nga vetja jone se qfar na pelqen dhe qfar jo dhe ashtu te siellmi dhe me te tjeret sepse jemi njerz dhe duhet te sillemi si te till, ju them siqerisht se jeni njesha ju falminderit qe jeni te till se kjo Jete eshte aq e shkurtet dhe duhet shijuar me gjera te mira dhe jo negative sepse Vdekjen e kemi mjaft negative, sa te jetojm te dim pse jetuam dhe si jetuam, dhe kjo ka rendesi per nje Njeri qe eshte Njeri!
Vizitor- Vizitor
Te them qe ktu esht nje rreth shoqeror qe s'ka perendi ti vendos posht , nje miqesi qe do jet pergjithmone midis nesh nje gje do mahniti gjithe boten sepse s'do jet nje faqe 1 vjecare por nje faqe qe do fusim dhe femijet tan ne kete faqe kur te lexojn se cfar kemi shku ne qyqa se imagjinoj dot
Viola shkruajti:Te them siqerisht se nje Shoqeri si tonen nuk gjen askund, jemi Njerz qe dim te kominikojm me nejri-tjetrin dhe gjithmon gezimin dhe dhimbjen ndajme se bashku ,gjithmon mezi se pres te futem ne kete Forum sepse e di qe Miqet e mi me falin nje knaqesi te veqant kur bisedojm ,eshte nje knaqesi te dish se si ti trajtosh Antaret e Forumit, Shoqerin e sinqert Miqesin e vertet,fjala e mir e ben Boten per vete ndera fjala e keqe mbetet duar bosh, gjithmon duhet te nisemi nga vetja jone se qfar na pelqen dhe qfar jo dhe ashtu te siellmi dhe me te tjeret sepse jemi njerz dhe duhet te sillemi si te till, ju them siqerisht se jeni njesha ju falminderit qe jeni te till se kjo Jete eshte aq e shkurtet dhe duhet shijuar me gjera te mira dhe jo negative sepse Vdekjen e kemi mjaft negative, sa te jetojm te dim pse jetuam dhe si jetuam, dhe kjo ka rendesi per nje Njeri qe eshte Njeri!
shume me te drejt e ke ama shumepak njerz ka ne kete jet qe e vlersojne jeten si puna jote e e imja e e shume te tjere ne kete forum qe jan shume te mire.....
une njof njerz qe jan shume ne moshe madhore qe thone populli nje kembe ne dhe edhe nje permbi dhe edhe ende nuk ngopen mashtrojne e perfitojne shume kush i thot a ende nuk u ngope ku do ti lesh qefini gjepa nuk ka ,ku di o marresh me vete kur vdes? e keshtut qe syri ngoper veq me dhe kur e mbulon dheu mjer ai qe nuk ja di vleften kesaj nje troh jete qe kemi....
Engjellushja shkruajti:Te them se sot disi me eshte rendu dhimbja ne zemer!
Te them se je engjelli vet, dhe engjujt sherojn njerzit tjeret e pse mos ta sherojn dhe veten e tyre,je nje lule qe ka qel ne pranver nje lloj lulje qe nuk do vyshket kurr !
Vizitor- Vizitor
Te them , kurr mos e humb dashurin e mos e lejo qe ta pushtoj djalli, asnjeher mos e humb lumturin por mos pusho kurr se kerkuari ate, kurr mos humb shpresen e nje dashurie te madhe, mundohu qe miqesin ta mbash e mos ta humbasesh sepse eshte nje thesar per njeriun, mos e humb diten pas nates, dhe asnjeher mos humb ndejnjat e te quajturit njeri!
Vizitor- Vizitor
Te them se ti je Mbretresha e forumit ;)
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
Te them gjithmon qendor besnik ke vetja jote, edhe ateher kur te duket se po te rreshqet dheu nga kembet, kurr mos u dorzo, vazhdo dhe vetem vazhdo!
Vizitor- Vizitor
te them se e ke me vend edhe do mundohem qe ta bej ate qe me thua me plot fuqine qe kam.....
Te them qe kishte qelluar nje spec djegese ne sallate dhe pervelova njerezit.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
Te them qe une urrej te djeges-ten hahahahahahahah kurr nuk ha djeges (pa pika) hahahahahahahaha
Te them,hyni nga dera e ngushte, edhe pse eshte e veshtir per te depertuar eshte rruga qe te qon drejt parajses,kurr mos zgjedhni rrgen e gjer sepse ju dergon drejt shkaterimit.
Vizitor- Vizitor
Te them qe nuk kam kohe te urrej ata qe me urrejn se jam shum i zen duke dashur ata qe me duan.
te them qe jam ne disponim mesatar edhe do shikoj vetem ate qe me do edhe do i perkushtohem atyre qe me duan edhe ata qe nuk me duan do i leshoj teposhte...
Te them se po ndoqe rrugen tende dhe universi do hapi ato dyer qe per ju ju jane dukur si mure?!
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
Faqja 21 e 34 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34
Faqja 21 e 34
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi