Kush lëndohet më shumë nga shkatërrimi i një dashurie?
4 posters
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Kush lëndohet më shumë nga shkatërrimi i një dashurie?
kisha dashur te di me shum rreth ksaj teme sepse a jemi te gjith te njet dhe a lendohemi njet apo dashurojm njet mendimi juaj i sinqert do të ishte një gjë me shum për te vazhduar me tej dhe do të letsonte lendimet e te tjerve
Re: Kush lëndohet më shumë nga shkatërrimi i një dashurie?
Varet se si jan rrethanat te du palet lendohen
Miri- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1299
Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009
Shkalla e lendimit varet nga shkalla e dashurise....sa ma shume ta duash aq ma shume edhe vrahesh kur nuk te ec mire apo kur prishesh .....
Gjithashtu varet nga personi sepse disa persona i marrin gjera te tilla me lehte e disa te tjere preken me shume...
Por gjithsesi kur njeriu perjeton dicka te vertete ja vlen te rrezikosh edhe te lendohesh...sepse ke jetuar dicka qe s'do e harrosh kurre ...ke perjetuar dicka te bukur ne jeten tende...me nje fjale e ndjen se po jeton.. Zemra
Gjithashtu varet nga personi sepse disa persona i marrin gjera te tilla me lehte e disa te tjere preken me shume...
Por gjithsesi kur njeriu perjeton dicka te vertete ja vlen te rrezikosh edhe te lendohesh...sepse ke jetuar dicka qe s'do e harrosh kurre ...ke perjetuar dicka te bukur ne jeten tende...me nje fjale e ndjen se po jeton.. Zemra
nese ka qene dashuri e vertet lendohen te dy palet
Merisa- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 8930
Piket : 9170
Regjistruar : 26/04/2009
Mosha : 34
Vendbanimi : Ne zemren e...
Lendimi , nese njerzit dashurojn me te vertet dhe me mbrendesin e shpirtit ,ata jan qe lendohen, ndersa ata qe e kan dashurin si puna e nje loje llotarie fitova mir sfitova hajt ma do te thot lendim per ta nuk ka ,pra jan te dy gjinit ne te dyja pozicionet , ai qe dashuron me vertet dhe me sinqeitet dhe lendohet qoft femer apo mashkull ,ndersa ne te kundertetn thjesht ndoshta eshte nje hobi dhe kaq!!!
Vizitor- Vizitor
per mendimin tim qe te dy njejt veq ne raste te veqanta ai qe tradhton e vazhdon me tjetren ai nuk lendohet fare i lenduari mbetet ai i tradhetuari jo ai qe ka tradhetuar e vazhdon te jet me tjeter kend sepse per deri sa ai po vazhdon me tjetren ai eshte i lumtur me tjetren....
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi