Si mund te largosh dikë që të do pa e lënduar???
5 posters
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Si mund te largosh dikë që të do pa e lënduar???
Nuk ka refuzim pa lëndim!
Edhe pse shpeshherë mendojmë se nuk e kemi lënduar, por ai/ajo e ndjen në zemër që e ke lenduar.
Më mirë është me qenë i/e sinqert prej fillimit se qka mendon/ndjen.
Edhe pse shpeshherë mendojmë se nuk e kemi lënduar, por ai/ajo e ndjen në zemër që e ke lenduar.
Më mirë është me qenë i/e sinqert prej fillimit se qka mendon/ndjen.
Re: Si mund te largosh dikë që të do pa e lënduar???
Se kam provu me e largu noi person te tille qe me do .. kan gjon gjona te tjera.
Por n.q.s do me ndodhte nji gjo e tille do ja thuja qe ne fillim sapo te fillonin ato gjonat qe ka dashnija me sinqertitetin me te modh do i thuja qe me vje keq por jemi tu vazhdu icik si shpesh keto daljet neper kaffene ose sms si teper e keto puthje por puna esht se nuk ndiej gjo per ty..me avash keto mos me e trondit
Por n.q.s do me ndodhte nji gjo e tille do ja thuja qe ne fillim sapo te fillonin ato gjonat qe ka dashnija me sinqertitetin me te modh do i thuja qe me vje keq por jemi tu vazhdu icik si shpesh keto daljet neper kaffene ose sms si teper e keto puthje por puna esht se nuk ndiej gjo per ty..me avash keto mos me e trondit
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Qe mos te lendojsh ate duhet te jesh E/I Sinqert Plotsisht ... qe te ja tregojsh se ku e kemi hallin dhe ku eshte Problemi po ashtu edhe Arsyjen , qe po largohesh .... Mendoj se qdo kush duhet te ket Mirkuptim , Respket ne dyanshme dhe plot besim ne vet vetin ...
mendimin e njejt si kjo siper meje
MitrovicA- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 3880
Piket : 3966
Regjistruar : 25/04/2009
Kur ta duash dikan edhe te don ai person,largimi sado te jet i bute dhe normal.gjithmone do te lë pasojat dhe kurre ne syte e tij /saj qe te don, NUK MUNDET TE JET NORMAL dhe PA LENDIM,pa marre parasysh se sa e mashtrojme veten..........
pa tjeter se doe lendon po une mendoj qe duhet ti thuash nuk shkon me tutje dashurija jon ti rrugen tende une time
MitrovicA- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 3880
Piket : 3966
Regjistruar : 25/04/2009
Zakonisht njerzit inteligjent e kuptojn kuratij apo asaj, nuk ja ndjen per te ,nga menyra e te folurit, te sjellurit, te qeshurit etj,ne ate rast kur kemi te bejm me idiote/a edhe pergjigjen e meriton te tille.
Ne nje menyr sa me te but keshtu kam vepru dhe un!
Vizitor- Vizitor
Duke ia shprehur ne menyrën më të kuptueshme, se është i tepërt
Inamso87- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 730
Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : TETOVË, FYROM
te ja spjegosh me butesi e te ja thuash troq gjerat drej ne sy po nerva qet edhe me kujdes qe te ja shpjegosh se keshtut me nuk shkon per kete arsyje per kete arsyje qe ti kesh arsyet mefakte e kur e bind me fakte ai do pshetet per muri e nese eshte njeri kupton me te mire.....
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi