Beqaret më të preferuara të Hollivudit
:: Show Biz :: Vip te Huaj.
Faqja 1 e 1
Beqaret më të preferuara të Hollivudit
Në televizion është kthyer seriali “Beqareshat”, ndërsa në sferën e figurave të famshme, disa zonjusha të vërteta po bëhen gjithnjë e më të dëshirueshme. Por kush janë këto beqare seksi. Në mesin e më të dëshiruarave, janë edhe Blake Lively, Miley Cyrus, Rihanna, Olivia Wilde, Emma Watson, Audrina Patridge, Vanessa Hudgens, Bar Refaeli, Mila Kunis, Rosie Huntington-Whiteley, Pippa Middleton, e shumë të tjera.
Blake Lively 23-vjeçe
Kjo është një ylli i serisë "Gossip Girl", e cila po bën emër në Hollivud. Jo vetëm që po luan në serinë në fjalë, por ajo është bërë një objekt i epshit për shumë meshkujt të famshëm, ndërsa i magjepsur është edhe Leonardo DiCaprio.
Audrina Patridge 26-vjeçe
Meshkujt të cilët i pëlqejnë valët e detit dhe plazhin, kanë rastin ta shohin shpesh këtë bukuroshe, e cila tani gjendet në tregun e beqareve. Audrina kudo që paraqitet e tërheq shikimin e të pranishmëve, e sidomos kur në trup ka kostum të larjes.
Bar Refaeli 26-vjeçe
Nuk ka nevojë për të dhënë arsye pse kjo është ndër beqaret më të preferuara. Mjafton t’i shikosh fotot e saj, më saktësisht trupin jashtëzakonisht seksi, për t’u vërtetuar se ajo vërtetë është në majat e listës së femrave të dëshiruara nga meshkujt.
Mila Kunis 27-vjeçe
Nëse puthja e saj e zjarrtë me Natalie Portman në filmin "Black Swan" nuk e ka dëshmuar pamjen e saj seksi, atëherë skenat e saj të dashurisë me Justin Timberlake në filmin "Friends With Benefits", e kanë bërë këtë.
Vizitor- Vizitor
:: Show Biz :: Vip te Huaj.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi