Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beqaret më të preferuara të Hollivudit

Shko poshtë

Beqaret më të preferuara të Hollivudit Empty Beqaret më të preferuara të Hollivudit

Mesazh nga Vizitor Fri 10 Jun 2011 - 22:40

Beqaret më të preferuara të Hollivudit Main_beqare1
Në televizion është kthyer seriali “Beqareshat”, ndërsa në sferën e figurave të famshme, disa zonjusha të vërteta po bëhen gjithnjë e më të dëshirueshme. Por kush janë këto beqare seksi. Në mesin e më të dëshiruarave, janë edhe Blake Lively, Miley Cyrus, Rihanna, Olivia Wilde, Emma Watson, Audrina Patridge, Vanessa Hudgens, Bar Refaeli, Mila Kunis, Rosie Huntington-Whiteley, Pippa Middleton, e shumë të tjera.

Blake Lively 23-vjeçe

Kjo është një ylli i serisë "Gossip Girl", e cila po bën emër në Hollivud. Jo vetëm që po luan në serinë në fjalë, por ajo është bërë një objekt i epshit për shumë meshkujt të famshëm, ndërsa i magjepsur është edhe Leonardo DiCaprio.

Audrina Patridge 26-vjeçe

Meshkujt të cilët i pëlqejnë valët e detit dhe plazhin, kanë rastin ta shohin shpesh këtë bukuroshe, e cila tani gjendet në tregun e beqareve. Audrina kudo që paraqitet e tërheq shikimin e të pranishmëve, e sidomos kur në trup ka kostum të larjes.

Bar Refaeli 26-vjeçe

Nuk ka nevojë për të dhënë arsye pse kjo është ndër beqaret më të preferuara. Mjafton t’i shikosh fotot e saj, më saktësisht trupin jashtëzakonisht seksi, për t’u vërtetuar se ajo vërtetë është në majat e listës së femrave të dëshiruara nga meshkujt.

Mila Kunis 27-vjeçe

Nëse puthja e saj e zjarrtë me Natalie Portman në filmin "Black Swan" nuk e ka dëshmuar pamjen e saj seksi, atëherë skenat e saj të dashurisë me Justin Timberlake në filmin "Friends With Benefits", e kanë bërë këtë.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi