Gjermanët, njerëzit më të lumtur në botë
Gjermanët, njerëzit më të lumtur në botë
Gjermania është vendi më i lumtur në botë, amerikanët janë të ekuilibruar, ndërsa italianët ndër më të trishtët, zbuloi një studim i kryer nga rrjeti shoqëror “Twitter”.
Klasifikimi u përpilua duke kërkuar midis përdoruesve të kombësive të ndryshme fjalët kyç që shprehin gëzim apo trishtim.
Si rrjedhojë, shteti me banorët më të lumtur në botë rezultoi të ishte Gjermania, pasi ata kishin përqindjen më të madhe të fjalëve që shprehin lumturi, në krahasim me ato të trishtimit.
SHBA ishte në vendin e katërt në botë, ndërsa në fundin e renditjes italianët dhe suedezët.
Klasifikimi u përpilua duke kërkuar midis përdoruesve të kombësive të ndryshme fjalët kyç që shprehin gëzim apo trishtim.
Si rrjedhojë, shteti me banorët më të lumtur në botë rezultoi të ishte Gjermania, pasi ata kishin përqindjen më të madhe të fjalëve që shprehin lumturi, në krahasim me ato të trishtimit.
SHBA ishte në vendin e katërt në botë, ndërsa në fundin e renditjes italianët dhe suedezët.
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Re: Gjermanët, njerëzit më të lumtur në botë
Normal qe jan, sepse shikojn punet e tyre dhe jo punt e botes ndaj dhe jan te lumtur.
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» LOD, gjermanët ar në patinazh të shpejtë, argjend në bob-katërsh
» Njerëzit e bukur janë më të zgjuar
» Njerëzit që rrinë vonë pa gjumë, të prirë për mbipeshë
» Bleona: Njerëzit nuk janë normal
» Po të kishit mundësi, çka do të ndryshonit tek njerëzit?
» Njerëzit e bukur janë më të zgjuar
» Njerëzit që rrinë vonë pa gjumë, të prirë për mbipeshë
» Bleona: Njerëzit nuk janë normal
» Po të kishit mundësi, çka do të ndryshonit tek njerëzit?
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi