Dafina: Xhuli Nura dëshiron famë
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Dafina: Xhuli Nura dëshiron famë
[b]Lufta mediatike mes Dafina Zeqirit dhe Xhulije Nurës vazhdon, me këngëtaren e cila ka pohuar tani se Xhuli Nura dëshiron famë nëpërmjet saj.Xhuli sipas mediave shqiptare mendohet të ketë deklaruar se ajo ka pasur lidhje me Krenar Çoçajn më herët se sa Dafina, e cila tani është e fejuar me të. Kjo e ka shtyrë Dafinën që të japë një deklaratë mjaft thumbuese për modelen nga diaspora.“Për shkak se nuk kemi mundur të lëvizim nga moti i keq, kemi qëndruar pesë ditë në Belgjikë. Papritmas kam dëgjuar një thashethem se unë dhe Krenari jemi ndarë. Kur jam kthyer kam lexuar shumë intervista nga kjo vajzë.“T’iu them të drejtën unë nuk e njoh dhe kurrë nuk e kam takuar atë, e
lëre më të kem pasur ndonjë konflikt fizik me të. Kam thënë disa herë që atë e njoh siç e njeh gjithë shqiptaria, nëpërmjet disa videove të
cilat janë të ndaluara për moshat minorene dhe asgjë më shumë. Më vjen inat që dikush të bëjë famë në shpinë të dikujt tjetër. Këtë gjë nuk do ta lejoj”, u shpreh Dafina.Lufta mediatike mes dy bukurosheve pritet që të intensifikohet ditëvenë vazhdim, ndërsa tani jemi në pritje të deklaratës së Xhuli Nurës, të cilën Telegrafi do të tentojë ta kontaktojë dhe t’ua sjellë verzionin e saj mbi ngjarjen. /Telegrafi/[b]
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Xhuli e Dafina vazhdojnë “muhabetin”
» Bocelli me yll në “Walk of Fame”
» Kasem Hoxha, aktori me famë në Gjermani
» Dafina fituese e Videofestit
» Dafina po kënaqet në Australi
» Bocelli me yll në “Walk of Fame”
» Kasem Hoxha, aktori me famë në Gjermani
» Dafina fituese e Videofestit
» Dafina po kënaqet në Australi
:: Show Biz