Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Liam akuzon Noel se vodhi këngët e Oasis

Shko poshtë

Liam akuzon Noel se vodhi këngët e Oasis  Empty Liam akuzon Noel se vodhi këngët e Oasis

Mesazh nga Vizitor Thu 6 Jan 2011 - 5:01

Liam Gallagher thotë se ai ka dëgjuar shumicën e këngëve të solo albumit të vëllait të tij Noel Gallagher, pasi që ai pohon se Noel i ka vjedhur ato nga ish-bendi i tyre “Oasis”.Liam akuzon Noel se vodhi këngët e Oasis  168699_125538897511505_100001661872999_157340_937606_nLiam pohon të ketë marrë pjesë si vokal në këngët e solo albumit të ardhshëm të vëllait të tij Noel, pasi që i kanë regjistruar ato në studio si pjesë e albumit që nuk u lansua kurrë, “Dig Out Your Soul”.“Unë e kam dëgjuar këtë album të dreqit, pasi që kam kënduar në gjysmën e këngëve të tij. Kur isha në SHBA për “Dig Out Your Soul”, ai i mori disa këngë pasi që e ka ditur se do të bëjë solo album. Kështu që ai mund të flasë gjithë këtë dreq, të gjitha janë gënjeshtra. Ai e di këtë, njerëzit e dinë këtë dhe unë e di këtë”, u shpreh Liam i nervozuar. /Telegrafi/
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi