Me ke do te donit te ishit ne keto momente?
+10
Gjimnazistja
gocaa
Αρτεμης
Niku
Merisa
MitrovicA
Geri
Gentta
Dewil
Bani
14 posters
Faqja 3 e 3
Faqja 3 e 3 • 1, 2, 3
Re: Me ke do te donit te ishit ne keto momente?
First topic message reminder :
Bani- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1294
Piket : 1311
Regjistruar : 23/03/2010
Mosha : 38
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Pse te ka mar malli.. per mua
Ka shum gjera qe me mer malli ,e fakt u bo kohe qe njifemi dhe kemi kalu mir e kemi bo gallata " me ke ndihmu " por dhe un po ashtu kam bo cfar kam mundur , jemi grric jemi parqafu jemi puth " Ne Virtualitet " ke qon nje shoqe dhe mike e mir ne fakt , kemi shkemby shum gjera , do jesh nje njeri qe ne fakt s'do te harroj , si nje goce e mire dhe e kendshme.Do me mar malli per ty me verte , dhe tani , Ti ke Dike , Une kam Dike , na mer malli , por tani shum per ata njerzit me afer zemres , apo jo?
Geri shkruajti:Ka shum gjera qe me mer malli ,e fakt u bo kohe qe njifemi dhe kemi kalu mir e kemi bo gallata " me ke ndihmu " por dhe un po ashtu kam bo cfar kam mundur , jemi grric jemi parqafu jemi puth " Ne Virtualitet " ke qon nje shoqe dhe mike e mir ne fakt , kemi shkemby shum gjera , do jesh nje njeri qe ne fakt s'do te harroj , si nje goce e mire dhe e kendshme.Do me mar malli per ty me verte , dhe tani , Ti ke Dike , Une kam Dike , na mer malli mer shum per ata njerzit me afer zemres , apo jo?
Ti e di qe te kam shum xhan dhe nuk mund te te konsideroj dot si vella por si dicka me afer zemres ne krahun e dashuris...
Je shoku im me i mir dhe dua me te miren per ty... te kesh dike qe te te doje shum... ajo nuk do zhgenjehet prej teje...
Une ketu do jem por edhe nese te ngacmoj ajo nuk duhet te mberzitet se te dua si shokun me te mire.
Dashurin time te zemres une tashme e kam por Geri esht dicka tjeter... dhe normal qe me mer malli...
Sa hyra ne forum pas shum kohesh gjen e pare qe pash ishte surrati jot i shemtuar hahahahahah te kam xhan mistrec
Sa mirErisa shkruajti:Geri shkruajti:Ka shum gjera qe me mer malli ,e fakt u bo kohe qe njifemi dhe kemi kalu mir e kemi bo gallata " me ke ndihmu " por dhe un po ashtu kam bo cfar kam mundur , jemi grric jemi parqafu jemi puth " Ne Virtualitet " ke qon nje shoqe dhe mike e mir ne fakt , kemi shkemby shum gjera , do jesh nje njeri qe ne fakt s'do te harroj , si nje goce e mire dhe e kendshme.Do me mar malli per ty me verte , dhe tani , Ti ke Dike , Une kam Dike , na mer malli mer shum per ata njerzit me afer zemres , apo jo?
Ti e di qe te kam shum xhan dhe nuk mund te te konsideroj dot si vella por si dicka me afer zemres ne krahun e dashuris...
Je shoku im me i mir dhe dua me te miren per ty... te kesh dike qe te te doje shum... ajo nuk do zhgenjehet prej teje...
Une ketu do jem por edhe nese te ngacmoj ajo nuk duhet te mberzitet se te dua si shokun me te mire.
Dashurin time te zemres une tashme e kam por Geri esht dicka tjeter... dhe normal qe me mer malli...
Sa hyra ne forum pas shum kohesh gjen e pare qe pash ishte surrati jot i shemtuar hahahahahah te kam xhan mistrec
Dhe surrati ime , ashtu ka qon i shemtut gjithmone
Geri shkruajti:Sa mirErisa shkruajti:Geri shkruajti:Ka shum gjera qe me mer malli ,e fakt u bo kohe qe njifemi dhe kemi kalu mir e kemi bo gallata " me ke ndihmu " por dhe un po ashtu kam bo cfar kam mundur , jemi grric jemi parqafu jemi puth " Ne Virtualitet " ke qon nje shoqe dhe mike e mir ne fakt , kemi shkemby shum gjera , do jesh nje njeri qe ne fakt s'do te harroj , si nje goce e mire dhe e kendshme.Do me mar malli per ty me verte , dhe tani , Ti ke Dike , Une kam Dike , na mer malli mer shum per ata njerzit me afer zemres , apo jo?
Dhe surrati ime , ashtu ka qon i shemtut gjithmone
Bukurosh te kam theritur apo majmun se nuk po me kujtohet
Te 3-ja se bashku
e treta kush eshte? se nuk me kujtohetGeri shkruajti: Te 3-ja se bashku
Ishte thjesht nje " shaka " qe nga keto 2 qe me therrisje , i futa nje + dhe i bona 3 me zor hihihi . noten
Geri shkruajti:Ishte thjesht nje " shaka " qe nga keto 2 qe me therrisje , i futa nje + dhe i bona 3 me zor hihihi . noten
Ka qen nje ne lidhje me produktet e sallameris me duket hahahahhh naten
me ate qe dua shume
Merisa- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 8930
Piket : 9170
Regjistruar : 26/04/2009
Mosha : 34
Vendbanimi : Ne zemren e...
me motren time
Me Administratoren Viola
me te fejuarin tim
Super iomm me kta qe ioom
Juventinia- Moderator Forumi
- Postime : 268
Piket : 271
Regjistruar : 13/05/2013
Vendbanimi : tirane
Faqja 3 e 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nese do ishit nje pike shiu ku do donit te binit !?
» Cili Antar ju mungon ne keto momente?
» Po te ishit te padukshem cdo te benit!!!
» Cfare ndjeni ne keto momente vuajtje apo dashuri
» Çfarë do i thonit personit të zemres në keto momente?
» Cili Antar ju mungon ne keto momente?
» Po te ishit te padukshem cdo te benit!!!
» Cfare ndjeni ne keto momente vuajtje apo dashuri
» Çfarë do i thonit personit të zemres në keto momente?
Faqja 3 e 3
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi