Nuk keni ide për dhuratë Krishtlindjesh? Blijeni aeroplanmbajtësen britanike!
2 posters
:: Zone e Lire :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1
Nuk keni ide për dhuratë Krishtlindjesh? Blijeni aeroplanmbajtësen britanike!
Marina Mbretërore Britanike vendosi ta shesë aeroplanmbajtësen ‘HMS Invincible’ për të grumbulluar paratë e nevojshme për të mbuluar vrimat në buxhetin e ushtrisë, shkruan “Telegraph”.
“HMS Invincible” ka luajtur rol të rëndësishëm në luftën e Falklandit më 1982, ndërsa prej vitit 2005 më nuk është në përdorim, pas 32 vitesh “në shërbim” të marinës mbretërore britanike.
Aeroplanmbajtësja e vjetër do të shitet në ankand nëpërmjet faqes së internetit “Disposal Service Authority” e agjencisë britanike të Ministrisë së Mbrojtjes, por çmimi i saj nuk është caktuar ende.
Ekspertët mendojnë se çmimi do të mbërrijë mbi 2 milionë funte. Ushtria Britanike njoftoi se ndoshta do të shiten edhe pjesët tjera të aeroplanmbajtëses në të cilën si pilot i helikopterit gjatë luftës së Falklandit ka qenë i angazhuar edhe princi Andrew. /Telegrafi/
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
Re: Nuk keni ide për dhuratë Krishtlindjesh? Blijeni aeroplanmbajtësen britanike!
Rrofsh Dewil , kjo na mungonte, por interesant si lajm.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
Re: Nuk keni ide për dhuratë Krishtlindjesh? Blijeni aeroplanmbajtësen britanike!
op , dhurat me e mir se kjo nuk kaArla shkruajti:Rrofsh Dewil , kjo na mungonte, por interesant si lajm.
Ok Dewil po pres une.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
dmth ket e don per dhurat
do presesh pak se nuk esht dal ne shitje ende
do presesh pak se nuk esht dal ne shitje ende
:: Zone e Lire :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: