Cila është ajo gjë çë ju tremb në një lidhje dashurie??
3 posters
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Cila është ajo gjë çë ju tremb në një lidhje dashurie??
Jane shume gjera, ndodhta friga nga tradhetia, mos besimi dhe ne fund humbja e personit qe e keni per Zemres!!
Po per ju?
Po per ju?
Vizitor- Vizitor
Re: Cila është ajo gjë çë ju tremb në një lidhje dashurie??
Mua me treb ajo qe dua kurr mos te me te ralizohet e te me behet realitet....e sa per besim kam besim te plot tek X person....sepse une nese dua dike e dua me shpirt e pa interes e pa hile sepse veq nje her X person te me jep veq nje shanc ne jet kurr nuk do ta tradhetoj veq me ate X person do jetoj nuk kam bere tradheti as nuk po bej sa jam beqar kam moralin e fort e do bej pastaj pasi qe te martohem? jo kurr sepse kam koken lart se jam i paster ne moral....le te shaj e te flas kush do per mua per jeten time private une jam ai qe kam koken lart e nuk ma nin per askend se e njof vet veten se jam i paster...
E kame then shume here se Genjeshtra eshte temeli i te gjitha mundesive te liga ne jete po dhe ne dashuri, dhe kjo gje me tremb gjithmon, sepse ka njerz qe nuk kan me cfar te merren dhe e kan per hobi te luajne me ndjenjat e njerzve , ku shume dashuri kan rezultuar si te tilla , jo gjithmon hasim me njerz te sinqert, dhe gjithmon ai i sinqerti e peson ku per genjeshtarin eshte veq se nje loj dhe nje genjeshter e bukurr dhe ne fakt ai person qe na paraqitet si nje person i till ne fund del qe ai/ajo nuk ekziston fare, gjithmon dashurin e tremb nje gje e till pra (Genjeshtra).!
Vizitor- Vizitor
edhe une pajtohem me mendimin tend....Princcesha shkruajti:E kame then shume here se Genjeshtra eshte temeli i te gjitha mundesive te liga ne jete po dhe ne dashuri, dhe kjo gje me tremb gjithmon, sepse ka njerz qe nuk kan me cfar te merren dhe e kan per hobi te luajne me ndjenjat e njerzve , ku shume dashuri kan rezultuar si te tilla , jo gjithmon hasim me njerz te sinqert, dhe gjithmon ai i sinqerti e peson ku per genjeshtarin eshte veq se nje loj dhe nje genjeshter e bukurr dhe ne fakt ai person qe na paraqitet si nje person i till ne fund del qe ai/ajo nuk ekziston fare, gjithmon dashurin e tremb nje gje e till pra (Genjeshtra).!
Kam frik se mos behemi tre persona ne nje lidhje........
Vizitor- Vizitor
Mos te qenit vetvetja, me tremb jashte mase..
Rozafa- Hapesira Jone - Forum
- Postime : 77
Piket : 79
Regjistruar : 08/06/2013
Mosha : 41
Vendbanimi : Ne realitetin e shek. XXI
tradhtia e genjeshtrat
Burrelsja- VIP
- Postime : 494
Piket : 496
Regjistruar : 26/03/2013
Mosha : 29
Vendbanimi : Burrel
Similar topics
» Cila është mënyra për të dashruar, dhë cila është fuqia për të dashuruar?
» Noizy, në lidhje dashurie me Gentën?
» Cfar e shkatron nje lidhje dashurie??
» cila eshte mosha ideale per martese
» Kush është çelësi i suksesit në një lidhje?
» Noizy, në lidhje dashurie me Gentën?
» Cfar e shkatron nje lidhje dashurie??
» cila eshte mosha ideale per martese
» Kush është çelësi i suksesit në një lidhje?
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi