Te jetosh por te gjithe te te urrejne ose te vdesesh por te gjithe te ndjejne se vdiq nje pjese e tyre cilen do te zgjidhje!!!??
4 posters
Faqja 1 e 1
Te jetosh por te gjithe te te urrejne ose te vdesesh por te gjithe te ndjejne se vdiq nje pjese e tyre cilen do te zgjidhje!!!??
Nese do te duhej patjeter te zgjidhje te vdesesh tani por te gjithe te jene krenar per ty ose te jetosh dhe te gjithe te te urrejne cilen do ta kishe zgjedhur!!!??
Inamso87- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 730
Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : TETOVË, FYROM
Re: Te jetosh por te gjithe te te urrejne ose te vdesesh por te gjithe te ndjejne se vdiq nje pjese e tyre cilen do te zgjidhje!!!??
Nuk dua qe nejrzit te ndjehen krenar per vdekjen time , do doja te jetoja edhe pse do me urrenin njerzit, do vazhdoja te luftoja per ate qe kam te drejt te jetoj , sepse jeten sma dhuruan njerzit por zoti.
Vizitor- Vizitor
Re: Te jetosh por te gjithe te te urrejne ose te vdesesh por te gjithe te ndjejne se vdiq nje pjese e tyre cilen do te zgjidhje!!!??
Nisur nga tema ben te kuptosh se ti jeton vetem per dy gjera:te jetosh per te tjeret ose te vdesesh per ta.Vetem nje skllav do zgjidhte mes ketyre te dyjave.Nuk do me bente pershtypje e as do me vinte keq nese do urrehesha , megjithese urrejtja nuk eshte fjala e duhur , do thoja perbuzia.Kur punet e mia shkojne mire , te tjeret nuk egzistojne.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
Po vdiqa , e c'me intereson neser ndihen te tjeret krenar un vdiqa s'jetoj me.
Keshtu do zgjidhja te jetoj , te t'me urrej gjithe bota gjithsekush shef jeten e vet dhe kush te doj te le plas , un sdo vdes
Keshtu do zgjidhja te jetoj , te t'me urrej gjithe bota gjithsekush shef jeten e vet dhe kush te doj te le plas , un sdo vdes
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
pasi de vdes un nuk me intereson qa do thuan te tjeterr do me kujtojn 1 dit hajt
do zgjidhja te jetoj edhe pse do me urenin te gjith urejtja do me jepte motiv me shum per te jetuar jeten
do zgjidhja te jetoj edhe pse do me urenin te gjith urejtja do me jepte motiv me shum per te jetuar jeten
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
Similar topics
» Me Cilen Fjale Mburen Shqiptaret?
» Të vdesësh me një kauzë të madhe
» A është Islami zgjidhje për njerëzimin?
» Vdiq shkrimtari Ernesto Sabato
» Pjese e kesaj bote jam dhe une
» Të vdesësh me një kauzë të madhe
» A është Islami zgjidhje për njerëzimin?
» Vdiq shkrimtari Ernesto Sabato
» Pjese e kesaj bote jam dhe une
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi