Jane gjestet e vogla qe bejne diferenc....po,jo dhe pse?!!!!!!
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Jane gjestet e vogla qe bejne diferenc....po,jo dhe pse?!!!!!!
Jane gjestet e vogla qe bejne diferenc....!!!!!!
Une mendoje qe eshte shume evertet kjo,ndaj duhet shpesh tuj kushtojm rendesi,gjestet vogla jan ato qe te bejne me shume pershtypje,duku u bazuar ne foto qe ju kam prezantuar qe e shte e qelqet dhe i reflekton drita, ku domethenja e saj ka dhe jeten ton se keshtu duhet te duket me plot drit dhe ta ruajm me kujdes qe mos ti humb ky reflektim,te dali ke tema se jeta na rrezon kur dikush mendon per gjeste te tilla per ty sa do pak freskon dashurin dhe rrit vullnetin e saje, ky eshte mendimi im!
Si mendoni juve?
Une mendoje qe eshte shume evertet kjo,ndaj duhet shpesh tuj kushtojm rendesi,gjestet vogla jan ato qe te bejne me shume pershtypje,duku u bazuar ne foto qe ju kam prezantuar qe e shte e qelqet dhe i reflekton drita, ku domethenja e saj ka dhe jeten ton se keshtu duhet te duket me plot drit dhe ta ruajm me kujdes qe mos ti humb ky reflektim,te dali ke tema se jeta na rrezon kur dikush mendon per gjeste te tilla per ty sa do pak freskon dashurin dhe rrit vullnetin e saje, ky eshte mendimi im!
Si mendoni juve?
Vizitor- Vizitor
Re: Jane gjestet e vogla qe bejne diferenc....po,jo dhe pse?!!!!!!
ka gjeste te medha qe bejne lendime te vogla por ka gjeste te vogla qe bejne lumturi te madhe...
Similar topics
» Vajzat e vogla duan kukullat?
» 10 gjestet që tregojnë se lidhja bazohet në besim dhe intimitet
» Sa bejne dy gjysma te 20 te 10 edhe te 5 ???!!!
» Ushqimet që të bëjnë të bukur
» A na bëjnë blerjet të lumtur?
» 10 gjestet që tregojnë se lidhja bazohet në besim dhe intimitet
» Sa bejne dy gjysma te 20 te 10 edhe te 5 ???!!!
» Ushqimet që të bëjnë të bukur
» A na bëjnë blerjet të lumtur?
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi