Meshkujt duan nje trup seksi,dhe jo nje fyyr te bukur
3 posters
Faqja 1 e 1
Meshkujt duan nje trup seksi,dhe jo nje fyyr te bukur
Në mënyrë të veçantë, meshkujt që kërkojnë dashnore për një natë nuk janë të interesuar për fytyrën e gruas, por vetëm për trupin e saj Ekspertët thonë se kjo është e lidhur me ndërgjegjen e tyre dhe që është një fakt që nuk mund të kontrollohet.
Çfarë do të duan meshkujt? Hulumtimi më i ri tregon se si truri i tyre është shumë mendjemprehtë dhe të thjeshtë.
Njëherit, kjo është dëshmuar si meshkujt të cilët kërkojnë flirt trupin e femrës e vendosin larg, para një fytyrë të bukur, kështu nëse dëshironi një aventurë me vrap shkoni në palestër në sytë e meshkujve një trup shumë i fortë është shumë larg para një fytyrë të bukur.
Ekspertëve amerikanë shumë vite e hulumtojnë trurin e mashkullit, në mënyrë specifike misterin e seksualitetit mashkullor dhe flirtin.
Konkluzioni i fundit deri te cili kanë arritur e lidhin me lidhjet e shkurta dhe të gjata.
Ndryshe nga gratë të cilat në rastin e parë menjëherë reagojnë në fytyrën e mashkullit pavarësisht planeve, anëtarët e gjinisë së fortë do të kenë të njëjtin reagim vetëm në gratë që dëshirojnë diçka më shumë se aventurë të thjeshtë.
Çfarë do të duan meshkujt? Hulumtimi më i ri tregon se si truri i tyre është shumë mendjemprehtë dhe të thjeshtë.
Njëherit, kjo është dëshmuar si meshkujt të cilët kërkojnë flirt trupin e femrës e vendosin larg, para një fytyrë të bukur, kështu nëse dëshironi një aventurë me vrap shkoni në palestër në sytë e meshkujve një trup shumë i fortë është shumë larg para një fytyrë të bukur.
Ekspertëve amerikanë shumë vite e hulumtojnë trurin e mashkullit, në mënyrë specifike misterin e seksualitetit mashkullor dhe flirtin.
Konkluzioni i fundit deri te cili kanë arritur e lidhin me lidhjet e shkurta dhe të gjata.
Ndryshe nga gratë të cilat në rastin e parë menjëherë reagojnë në fytyrën e mashkullit pavarësisht planeve, anëtarët e gjinisë së fortë do të kenë të njëjtin reagim vetëm në gratë që dëshirojnë diçka më shumë se aventurë të thjeshtë.
Re: Meshkujt duan nje trup seksi,dhe jo nje fyyr te bukur
hahah sa per nje nate po eshte e vertet
Sheqerka- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 621
Piket : 647
Regjistruar : 05/08/2010
Re: Meshkujt duan nje trup seksi,dhe jo nje fyyr te bukur
Une per vete asnjeren nga keto dyja une per vete personalisht dua qe femra te jet me "shpirt" te bukur qe ta ket shpirtin e bukur se bukurin e fytyres ose te trupit ta fal ZOTI edhe duhet te pajtohesh me ate qe je ama bukurin e shpirtit ti je ai ose ajo qe e krijon keshtut qe une preferoj bukurin shpirterore...
Similar topics
» Pse meshkujt i duan femrat…
» Meshkujt duan seks femrat dashuri.
» Përse femrat duan të bëjnë më tepër seks se meshkujt?
» Si të silleni më Njerzitë që nuk ju duan.!
» Si do donit, qe t'iu duan apo ti doni???
» Meshkujt duan seks femrat dashuri.
» Përse femrat duan të bëjnë më tepër seks se meshkujt?
» Si të silleni më Njerzitë që nuk ju duan.!
» Si do donit, qe t'iu duan apo ti doni???
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi