Gruaja më e fortë në botë
2 posters
:: Zone e Lire :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1
Gruaja më e fortë në botë
Lindsay Haward, e gjatë 202 centimetra është ndër gratë më të gjatadhe më e forta në botë. 23 vjeçare ka forcën e duhur për të ngritur njëmakinë me lehtësi. E njohur si Isis, kjo vajzë është një profesioniste e artevemarciale, dhe për shkak të vijave të bukura të trupit që ja ka falurZoti punon edhe si modele për prestigjiozen “ Amazon “.
Për të ruajtur nivelin e lartë të energjisë, Lindsay ha çdo dy orëushqim që përmban proteina. Nëse jeni të interesuar për jetën private,ajo tani është e lirë, kurse tregon që i rrefuzon burrat që janë më tëvogël se 180 centimetra. Lindsay e cila është e gjatë 202 centimetra, që kurrë ishte 13 vjeçeështë marrë me basketboll, kurse këtë verë ka nënshkruar marrëveshje me“World Wrestling Entertainment”.Në të vërtetë pas nënshkrimit, ajo është paraqitur në disa fotoprovokative me disa gra shumë të ulta, gjë që i ka irituar pronarët ekompanisë të cilët këtë veprim e shohin si të papërgjegjshëm.
Për të ruajtur nivelin e lartë të energjisë, Lindsay ha çdo dy orëushqim që përmban proteina. Nëse jeni të interesuar për jetën private,ajo tani është e lirë, kurse tregon që i rrefuzon burrat që janë më tëvogël se 180 centimetra. Lindsay e cila është e gjatë 202 centimetra, që kurrë ishte 13 vjeçeështë marrë me basketboll, kurse këtë verë ka nënshkruar marrëveshje me“World Wrestling Entertainment”.Në të vërtetë pas nënshkrimit, ajo është paraqitur në disa fotoprovokative me disa gra shumë të ulta, gjë që i ka irituar pronarët ekompanisë të cilët këtë veprim e shohin si të papërgjegjshëm.
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
Re: Gruaja më e fortë në botë
Ohh bre , mos na e hiq trunin o Dewil
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
nje kombinim fatal shum e bukur por shum e rezikshme ti then brit nese e ban nervoz⌂ Geri ⌂ shkruajti:Ohh bre , mos na e hiq trunin o Dewil
Ore asaj makines time ajo e ngre pesh fare po kshu te marka me qaf , cfar shanci ka dhe modele pa le le kjo i thy ne mes po se ben modele
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
po pra linden pyetja a ka ndonje Bur qe do i thot nuk ke shans te jesh Manekene ti
Similar topics
» Kujtesë më të fortë? Shkoni me pushime
» Kuzhe: Irlanda një kundërshtar i fortë
» Mbështetje e fortë për integritetin e Kosovës
» Giuliano, 6-vjeçari më i fortë në Botë
» Kubica flet: Do të rikthehem më i fortë