Sa i rendësishem është opinioni për ju?
+3
Shaban Cakolli
Geri
Arla
7 posters
Faqja 1 e 1
Sa i rendësishem është opinioni për ju?
Ndonjeher ka rendesi , dhe ndonjeher nuk na hy ne pun sepse njerzimi japin opinionin sipas deshirave te veta.
Vizitor- Vizitor
Re: Sa i rendësishem është opinioni për ju?
Derisa njerezimi japin opinione sipas deshires se tyre pse duhet te shqetesohem une!?Njeriu eshte i destinuar te ler vepren e jetes se tij pas kesaj jete.Derisa ai opinion te jete jashte mureve te shtepise sime nuk eshte bezdises dhe duke e ditur qe kesaj nuk i shmangesh dot do besh sikur nuk degjon ose sikur nuk te intereson. Gjithmone duhet te mundohemi ne radhe te pare te ndihemi mire vet ne me veprimet qe ndermarrim pastaj te mendojme si do ndihen te tjeret, por pa prekur lirine dhe privatesine e tjetrit.Nese liria ime cenohet atehere nuk kam te drejte te reagoje ne menyren me agresive te mundshme!?
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
Deri diku oponioni njerzve , por opinioni miqve per mua esht jo pak por shum i rendesishem.
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
opinjoni eshte si nje mal i mbushur me drunj,te drejte dhe te shtrember,per ketate drejtit eshte shume i rendesishem
Shaban Cakolli- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 3445
Piket : 3590
Regjistruar : 24/04/2009
Ndonjehere me duket absurde fakti qe njerezit gjejne kohe te lire edhe per te permendur emrin tim, gjejne kohe te lire edhe per te neperkembur emrin tim ashtu sic bejne edhe me emrat e shume te tjereve si une, eshte per te ardhur keq se si njerezit nuk kane menyre me te mire per te mbushur kohen e tyre vecse te merren me thashetheme apo opinione te pabaza.
Mua me intereson vetem mendimi i atyre personave qe gezojne respektin dhe besimin tim, per te tjeret nuk me intereson se cfare thone per mua, deri ne momentin qe ajo cfare ata thone per mua, bie ne veshin tim, sepse ne ate moment do te kene te bejne me mua.
Mua me intereson vetem mendimi i atyre personave qe gezojne respektin dhe besimin tim, per te tjeret nuk me intereson se cfare thone per mua, deri ne momentin qe ajo cfare ata thone per mua, bie ne veshin tim, sepse ne ate moment do te kene te bejne me mua.
Gjimnazistja- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1685
Piket : 1786
Regjistruar : 27/02/2010
Vendbanimi : rreth e rrotull
Jerenim- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 166
Piket : 208
Regjistruar : 13/05/2013
Vendbanimi : As un nuk edi
Varet se kush e jep ate opinion dhe sa i kerkuar eshte nga ana ime, nga njerezit qe kam besim dhe qe jane prane zemres time, patjeter qe ju vleresoj opinionin, a ne raste te tjera s'me intereson fare sepse te vleresojne sipas interesit te tyre, kuptohet; pastaj une e kam dhe nje moto ne jete: "Qente le te lehin, karvani shkon perpare"
Rozafa- Hapesira Jone - Forum
- Postime : 77
Piket : 79
Regjistruar : 08/06/2013
Mosha : 41
Vendbanimi : Ne realitetin e shek. XXI
smintereso hiqq kam lind me ekzistu jo thjesht me jetu
Burrelsja- VIP
- Postime : 494
Piket : 496
Regjistruar : 26/03/2013
Mosha : 29
Vendbanimi : Burrel
Similar topics
» Sa i rendesishem eshte virgjiniteti?
» Cili eshte mesimi me i rendesishem qe keni marre gjate jetes juaj?
» Kush esht me i rendesishem Miku apo Leku?
» Opinioni dhe mendimi juaj per mua (viola).!
» Eshte e trishtueshme.!!!
» Cili eshte mesimi me i rendesishem qe keni marre gjate jetes juaj?
» Kush esht me i rendesishem Miku apo Leku?
» Opinioni dhe mendimi juaj per mua (viola).!
» Eshte e trishtueshme.!!!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi