Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pse dashuria i bën mirë zemrës?

2 posters

:: Show Biz :: Lifestyle

Shko poshtë

Pse dashuria i bën mirë zemrës?  Empty Pse dashuria i bën mirë zemrës?

Mesazh nga Dewil Thu 23 Sep 2010 - 4:50

Pse dashuria i bën mirë zemrës?  F.0923164317870_m Thuhet që aktiviteti seksual influencon pozitivisht në peshore.Është e vërtetë? Po, por jo vetëm kaq. Të bësh dashuri është njëshkarkim total i energjisë në të gjithë trupin, duke përfshirë dheorganet e brendshme.Një gjimnastikë e kompletuar
Aktet seksuale rrisin metabolizmin dhe ndihmojnë, pra, të dobësohesh.Të bësh dashuri është si të praktikosh një aktivitet fizik tëkompletuar. Në gjysmë ore akti seksual digjen rreth 200 deri 300kalori. Sa më shumë të jesh i bindur emocionalisht aq më shumë kaloridjeg. Efektet në peshë janë të pakrahasueshme me ato që arrijmë me njëshëtitje rreth l orë me hap të qetë.Stërvit zemrën dhe mushkëritë
Seksi është edhe një provë gjenerale për organe të ndryshme, zemër dhemushkëri në veçanti. Gjatë të bërit dashuri frymëmarrja është më eshpeshtë, diçka pozitive për aparatin e frymëmarrjes.Përmirëson lëkurën
Zgjerimi i enëve të gjakut, që dalin në pah gjatë të bërit dashurisjell më shumë oksigjen, pra indet ushqehen më mirë: lëkura bëhet më efuqishme dhe e ndritshme.
Dewil
Dewil
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 10415
 <b>Piket</b> Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
 <b>Mosha</b> Mosha : 37
 <b>Vendbanimi</b> Vendbanimi : Bantanama :)

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pse dashuria i bën mirë zemrës?  Empty Re: Pse dashuria i bën mirë zemrës?

Mesazh nga Bani Thu 23 Sep 2010 - 5:08

hmn ashtu eshte plako e ke gjet jo lodhesh po uhhhhhhhhh bohesh , ske takat me nejt mo ne kembe hahha , po eshte real man , u right Pse dashuria i bën mirë zemrës?  443306 Pse dashuria i bën mirë zemrës?  391160
Bani
Bani
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1294
 <b>Piket</b> Piket : 1311
Regjistruar : 23/03/2010
 <b>Mosha</b> Mosha : 38

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

:: Show Biz :: Lifestyle

Drejtat e ktij Forumit: