Çfare do te thot për ju Miqësi dhe kush janë çelsat e sajë?
5 posters
Faqja 1 e 1
Miqesi per mua do te thot , ajo qe mikun ta duash sa dhe vehten tende, kurr te mos ta genjesh, mos te ja vjedhesh besimin e as miqesin qe te fale, por ruaje si syte e ballit.
Ndesa çelsat e saje jan besimi,sinqeriteti, realiteti!
Po ju si mendoni?
Ndesa çelsat e saje jan besimi,sinqeriteti, realiteti!
Po ju si mendoni?
Vizitor- Vizitor
Re: Çfare do te thot për ju Miqësi dhe kush janë çelsat e sajë?
Kur e perdor kete fjal un kam miqesi ke dike nuk do te thot pak kjo fjal me pate miqesi me dike esht nje gje qe aq e leht sepse kur dikujt i thua mike apo mike mbi ty qendron besimi , sinqeriteti , mbeshtetja , realiteti , gjithmone nje njeri ndihet mir kur mbeshtetet gjithmone nga miqt e vet dhe kalon kendshem me ta , ne realitet une smund te them qe nje x person e kam mike apo mike nuk e perdor kete fjal kur dike e kam me shum se shok ose shoqe i them ose vella ose moter qe kjo gje mos te shkoj me tej se kur thuaj mikja ime dhe ka shum gjera qe mund te ndodhin ose kan ndodh , por gjithmone miku dhe mikja ngelen nje nder 2 njerzit me te zemres qe gjithmone i ke pran per cdo gje , miqesi smund te fali cdo kush duhet te jesh ti ai qe te jesh i afte ta krijosh ate miqesi me dike duke qon gjithmone i drejt i sinqert dhe me mendime te sakta dhe mbeshtetja te mbizoteroj gjithmone.Mos ti thuash dikujt mike apo mike kur ate e do per interes sepse kjo esht dicka qe do vij nje dit qe do ta lendosh shum ate qe deri dikur i ke thon mike dhe me vone del qe ti ate fjal e ke then thjesht per interesat e tua , duhet qe kur ti thuash dikujt mike ta kesh njof shum mir se cfar njeriu esht dhe ta kesh te sigurt qe ai esht gjithmone me ty per cdo gje me mbeshtetjen e tije.
Miqesia esht gjeja me e mir per cdo njeri , me miqesin ben cdo gje dhe kurr nuk je i vetmuar.
Kur ke nje kohe qe njef dike dhe ka kalu koha e nje shoqerie pasi kjo tashme ka kalu ne nje miqesi pasi besimi dhe sinqeriteti esht shum i math aty ti atij personi sapo ja ke fiku zemren ose celsin e besimit tend me nje fjal kur dikush ka nje besim apsolut ke dikush aty esht dhe celsi besmit.
Miqesia esht gjeja me e mir per cdo njeri , me miqesin ben cdo gje dhe kurr nuk je i vetmuar.
Kur ke nje kohe qe njef dike dhe ka kalu koha e nje shoqerie pasi kjo tashme ka kalu ne nje miqesi pasi besimi dhe sinqeriteti esht shum i math aty ti atij personi sapo ja ke fiku zemren ose celsin e besimit tend me nje fjal kur dikush ka nje besim apsolut ke dikush aty esht dhe celsi besmit.
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
hhhmmmmmmmmmm miqesi eshte fjale e shtrejte ama miqesi te gjesh ne ditet e sod-it eshte veshtire po mendoj e kam fjalen per miq te vertet sepse ska me bukur kur ben shoqeri te vertet si shembull une ketu ne kete forum qe kam bere miqesi te vertet qe nuk e ndroj me flori miqesin time qe kam ketu qelsi eshte kur di ta ruash miqesin e te rrespektojne e ti i rrespekton 2 her me fort ajo eshte magjija se jo qelesi....
miqesia paraqet raportin shoqeror mes njerezve te cilet e vleresojne njeri tjetrin, ndihmojne mbeshtesin tjetrin dhe gjithashtu mbeshteten te ata...
e celesi i gjothe kesaj eshte besimi, sinqeriteti e modestia
Cdo miqesi qe nuk ka per baze keto tre parime shembet shume shpejte ose as qe arrin te krijohet
e celesi i gjothe kesaj eshte besimi, sinqeriteti e modestia
Cdo miqesi qe nuk ka per baze keto tre parime shembet shume shpejte ose as qe arrin te krijohet
Inamso87- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 730
Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : TETOVË, FYROM
nuk ka asgje me te bukur se miqesija vet fjala te jep kuptimin e saj te bukur....
Bani- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1294
Piket : 1311
Regjistruar : 23/03/2010
Mosha : 38
jam dakorte me mendimin e shpejtimitShpejtimi shkruajti:nuk ka asgje me te bukur se miqesija vet fjala te jep kuptimin e saj te bukur....
Gentta- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 5553
Piket : 5573
Regjistruar : 11/03/2010
Mosha : 39
Vendbanimi : se di
ciao....Donila shkruajti:jam dakorte me mendimin e shpejtimitShpejtimi shkruajti:nuk ka asgje me te bukur se miqesija vet fjala te jep kuptimin e saj te bukur....
Similar topics
» Çfarë do të thot shikim në sy për ju?
» Çfarë do të thot për ju të jesh i ndërshem dhe i sinqertë?
» Çfare do të thot për ju të ndihësh i braktisur nga gjithqka?!
» Si e kuptoni fjalën Dashuri, dhe si Miqësi?
» Kush janë besimtarët?!
» Çfarë do të thot për ju të jesh i ndërshem dhe i sinqertë?
» Çfare do të thot për ju të ndihësh i braktisur nga gjithqka?!
» Si e kuptoni fjalën Dashuri, dhe si Miqësi?
» Kush janë besimtarët?!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi