Ministri rus porosit: “Pini cigare e raki për ta ndihmuar shtetin”
:: Zone e Lire :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1
Ministri rus porosit: “Pini cigare e raki për ta ndihmuar shtetin”
Ministri rus i Financave Aleksej Kudrin porositi bashkëvendësit e tij që të pinë më shumë vodka dhe më shumë cigare – nëse dëshirojnë të ndihmojnë në mbushjen e arkës së shtetit, pasi këto prodhime paguajnë më së tepërmi tatime.
“Njerëzit duhet ta kuptojnë se ata që pinë vodkë dhe që pinë duhan më shumë e ndihmojnë shtetin. Me çdo pako të cigareve që blini, ju i dhuroni për zgjidhjen e problemeve sociale, siç është mbështetja në politikën demografike, zhvillimi i shërbimeve sociale, shtimi i natalitetit”, citohet Kudrin nga agjencia ruse e lajmeve Interfax.
Ky qëndrim nuk është fare befasues nëse kemi parasysh faktin se vodka dhe pijet e tjera të forta alkoolike janë shkaktar i vdekjes së gjysmë milion njerëzve në Rusi çdo vit.
“Njerëzit duhet ta kuptojnë se ata që pinë vodkë dhe që pinë duhan më shumë e ndihmojnë shtetin. Me çdo pako të cigareve që blini, ju i dhuroni për zgjidhjen e problemeve sociale, siç është mbështetja në politikën demografike, zhvillimi i shërbimeve sociale, shtimi i natalitetit”, citohet Kudrin nga agjencia ruse e lajmeve Interfax.
Ky qëndrim nuk është fare befasues nëse kemi parasysh faktin se vodka dhe pijet e tjera të forta alkoolike janë shkaktar i vdekjes së gjysmë milion njerëzve në Rusi çdo vit.
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
Similar topics
» Higuain: Nistelrooy më ka ndihmuar
» Une Them Shtetin Ndersa ti Kryeqytetin
» Kidman porosit Holmes të lindë edhe një foshnjë
» Sa uje duhet te pini?
» Pini çaj dhe parandaloni plakjen