Voziti biçikletën në tel në 80 metra lartësi mbi tokë
:: Zone e Lire :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1
Voziti biçikletën në tel në 80 metra lartësi mbi tokë
Nik Wallenda (31 vjeçar) voziti biçikletën në tel ndërmjet dy hoteleve në Bahame dhe theu rekordin e tij personal për vozitjen më të lartë të biçikletës mbi tokë.
Ai voziti biçikletën në telin e gjatë më shumë se 30 metra, i cili qëndronte i varur në lartësinë prej 80 metrash mbi tokë në Paradise Island, shkruan Telegraph.
Nën të nuk kishte masa mbrojtëse. Turistët e shikuan vozitjen e Nikut nga pishina dhe parqet në afërsi të hotelit.
Pas vozitjes me biçikletë Nik provoi edhe ecjen 610 metra, në lartësi 76 metra mbi ujë nën të cilin gjendeshin peshkaqenë. Winston Simone, zëdhënësi i Wallendas, tha se Nik nuk ka ecur kurrë më shumë në tel sesa në përpjekjen e fundit. Më 2008 në New Jersey ai kishte vozitur biçikletën në tel në lartësinë 72 metra mbi tokë.
Ai voziti biçikletën në telin e gjatë më shumë se 30 metra, i cili qëndronte i varur në lartësinë prej 80 metrash mbi tokë në Paradise Island, shkruan Telegraph.
Nën të nuk kishte masa mbrojtëse. Turistët e shikuan vozitjen e Nikut nga pishina dhe parqet në afërsi të hotelit.
Pas vozitjes me biçikletë Nik provoi edhe ecjen 610 metra, në lartësi 76 metra mbi ujë nën të cilin gjendeshin peshkaqenë. Winston Simone, zëdhënësi i Wallendas, tha se Nik nuk ka ecur kurrë më shumë në tel sesa në përpjekjen e fundit. Më 2008 në New Jersey ai kishte vozitur biçikletën në tel në lartësinë 72 metra mbi tokë.
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
Similar topics
» Me ndihmën e makinës thithëse ngjitet 10 metra lartësi në mur
» Stjuardesat filluan luftën me jastëk në 6000 metra lartësi
» Shpëtoi nga lartësia 915 metra
» Zbulohet hardhuca dy metra e gjatë
» Jashtëtokësorë në tokë?!