Lotus me modelin të ri
:: Sondazhe :: Tekonlogjia
Faqja 1 e 1
Lotus me modelin të ri
Prodhuesi Lotus ka konfirmuar se këtë vjeshtë në panairin parisien të automjeteve do të paraqes konceptin paralajmërues. Do të bëhet fjalë për një studim i cili njëkohësisht do të paralajmëroj ardhjen e super-automjetit të Lotusit, trashëguesit të modelit Esprit.
Ky është një hap në drejtimin e ri të cilin nga Lotus e kanë paralajmëruar rishtazi. Bëhet fjalë për një kthesë drejt modeleve më të rënda, mirëpo edhe më të rafinuara e luksoze, të cilët do të përballen me automjetet e prodhuesve të njohur Porsche, Ferrari e Aston Martin. Emri i risisë tani për tani mbetet fshehtësi, mirëpo askush nuk do të duhej të çuditej nëse do të përdorej emërtimi legjendar.
Në fakt, modeli i fundit Esprit ka qëndruar në prodhim plot 28 vjet, e gjatë kësaj periudhe janë prodhuar rreth 10.700 njësi.
Ky është një hap në drejtimin e ri të cilin nga Lotus e kanë paralajmëruar rishtazi. Bëhet fjalë për një kthesë drejt modeleve më të rënda, mirëpo edhe më të rafinuara e luksoze, të cilët do të përballen me automjetet e prodhuesve të njohur Porsche, Ferrari e Aston Martin. Emri i risisë tani për tani mbetet fshehtësi, mirëpo askush nuk do të duhej të çuditej nëse do të përdorej emërtimi legjendar.
Në fakt, modeli i fundit Esprit ka qëndruar në prodhim plot 28 vjet, e gjatë kësaj periudhe janë prodhuar rreth 10.700 njësi.
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
Similar topics
» LOTUS RIKTHEHET NË FORMULA 1
» Audi planifikon të kthejë modelin A2
» Citroën përgatit modelin sportiv DS4 Racing
» Toyota tërheq nga tregu modelin Lexus GX460
» Audi planifikon të kthejë modelin A2