City gjunjëzon Liverpoolin
2 posters
:: Zona Sportive :: Futbolli i huaj
Faqja 1 e 1
City gjunjëzon Liverpoolin
Manchester City ka fituar ndeshjen kryesore të javës së dytë të Ligës Premier kundër Liverpoolit, me rezultat 3-0.
Të dyja skuadrat barazuan në ndeshjet e tyre respektive të javës së parë, ndërsa në takimin e zhvilluar në Stadiumin e Qytetit në Mançester, ‘Pasanikët’ dolën më të suksesshëm përballë ‘Të Kuqve”.
Goli i parë për vendasit erdhi në minutën e 13-të, ndërsa realizues ishte Gareth Barry, i cili pranoi një pasim nga transferi i ri James Milner për të kaluar skuadrën e tij në epërsi.
Me të filluar pjesa e dytë (52’), doli në skenë Carlos Tevez që dyfishoi epërsinë, ndërsa edhe në këtë gol ishte i përfshirë Milner.
Një ndërhyrje të Skrtel në Johnson arbitri e dënoi me penallti, ndërsa Tevez ishte i saktë nga pika e bardhë (68’) për të vendosur rezultatin përfundimtar të takimit.
Ky nuk është një fillim i mbarë për Liverpoolin që do ta ketë Cityn konkurrent të drejtpërdrejtë gjatë këtij sezoni, në garën për një nga katër vendet e para të Kampionatit anglez.
Të dyja skuadrat barazuan në ndeshjet e tyre respektive të javës së parë, ndërsa në takimin e zhvilluar në Stadiumin e Qytetit në Mançester, ‘Pasanikët’ dolën më të suksesshëm përballë ‘Të Kuqve”.
Goli i parë për vendasit erdhi në minutën e 13-të, ndërsa realizues ishte Gareth Barry, i cili pranoi një pasim nga transferi i ri James Milner për të kaluar skuadrën e tij në epërsi.
Me të filluar pjesa e dytë (52’), doli në skenë Carlos Tevez që dyfishoi epërsinë, ndërsa edhe në këtë gol ishte i përfshirë Milner.
Një ndërhyrje të Skrtel në Johnson arbitri e dënoi me penallti, ndërsa Tevez ishte i saktë nga pika e bardhë (68’) për të vendosur rezultatin përfundimtar të takimit.
Ky nuk është një fillim i mbarë për Liverpoolin që do ta ketë Cityn konkurrent të drejtpërdrejtë gjatë këtij sezoni, në garën për një nga katër vendet e para të Kampionatit anglez.
Dewil- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 10415
Piket : 11192
Regjistruar : 19/03/2010
Mosha : 37
Vendbanimi : Bantanama :)
Re: City gjunjëzon Liverpoolin
e pash dje kete ndeshje sepse jam tifoz i mancester City dhe me te vertet esht super fuqi ku ka 37 lojtar ne ekip
e mir esht Manchster City po nuk esht super Fuqi Super Fuqi esht Manchster United
e pash man united kete jav nuk esht super ekip mund te themi per chelsea ai po dy ndeshje na 6-0
huahuahuauh ky esht vec fillimi i sezonit ka shum koh do e shikojm nFUnd ;) Man Utd esht super fuqi tregon historija ;) 18 kampionate tfitume Chellsi ka 4 City ka 1Niku shkruajti:e pash man united kete jav nuk esht super ekip mund te themi per chelsea ai po dy ndeshje na 6-0
haha mir mir po un them qe City do do jet pretendent kete vit per kampionat
op pa dyshim me ket skuader qe ka duhet edhe Chl te fitoj jo vetem ne Preier League , do jet nje shum interesant kampionati ANglez ket vit ;)Niku shkruajti:haha mir mir po un them qe City do do jet pretendent kete vit per kampionat
Similar topics
» Tevez: Bellamy lojtari më i mirë në City
» "Sex and the City', tani edhe koktail
» United, City e Chelsea interesohen për Ibran
» Balotelli: Më pëlqen edhe City edhe United
» "Sex and the City', tani edhe koktail